2 entry daha
  • azınlık olarak görülmektir. ancak azınlık değillerdir. herhangi bir gün içinde biraz dikkat edersiniz, oldukça engelli vatandaşımızın olduğunu göreceksiniz.

    bilmiyorum bu konuda bir farkındalık var mı sizde ama benim fazla dikkatimi çekiyor. engelliler için düzenlenen rampaya sahip belediye otobüsleri oldukça nadir. normalde 5 dakikada geçen bir hattın, bu şekilde düzenlenmiş versiyonu 2 saatte bir geçiyor. bu işi bu şekilde düzenlemiş arkadaşları merak ediyorum. sünger beyinli canlılar grubuna dahil olmak nasıl bir his? daha da komik olanı sevgili sözlük ahalisi, ben şöyle bir şeye denk geldim, sadece tek bir hat içeriyor bu düzeneği. yani kişi sadece o güzergah üzerinde kullanabilecek vasıtayı. bunu yapan ise bence süngerden bir beyne bile sahip olamamış ama bu görevi bir şekilde almış. meraklandırıcı... görme engelli vatandaş için yapılmış çizginin direğe çıkması gibi düzinelerce olaydan bahsetmiyorum bile...

    bir de engellilerin kurumlarca işe alınmasını gerektiren bir yüzde var, devlet tarafından verilmiş. peki niye hep santral memuru? olay ne? düşünmek zor geliyor sanırım. eh tabi şimdi gruplandırmak gerekir ama değil mi? hangi engeli olan nerelerde çalışabilir gibi.
    e hepsi santral memuru olsun o zaman. engelli olmamama rağmen ben nefret ettim sizden. her işinizi antik kuntik yapmanızdan, beceriksizliğinizden ve en güzeli torpilinizden. bunları düzenleyenlerin kalifiye eleman olmadıkları oldukça net.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap