2 entry daha
  • kutup ayısının kombo yapma durumu.

    konu uzun hemencecik gireyim.

    giriş:

    hoşlandığım kız metrobüsle gidiyor diye arabayla gitmeyi bırakıp ramazanı bahane edip metrobüsle gitmeye başladım. metrobüste son iki durakta tek kalıyoruz sadece, öncesinde arkadaşlar var. zaten yolda tek olsa, her akşam bırakıcam evine de, 4 kişi gittikten sonra bir anlamı olmuyor.

    gelişme:
    kızla yalnız kalmak için tonla taktik yapıyorum, geçen nöbete geldiği gün başarmıştım 16 saatle, bugün yine denemeye karar verdim. yarın( artık bugün) yeğenin doğum günü. ona hediye alıcam diye ondan yardım isteyecektim çıkışta. hediye aldıktan sonra biraz takılıp eve bırakma var kafamda. iş çıkışı usulen herkese söyledim. kız tamam dedi, diğerlerinden birinin işi varmış, diğeri kararsız. ortam bombok. sonra biri dedi işimi sonra da hallederim, hadi gidelim hediye bakmaya. lan lan.. sinirden ölücem, ben yalnız kalmak isterken 4 kişi toplandık mı yine. bindik arabaya gidiyoruz, ben dedim seni işinden alıkoymayım sonra bakarız hediyeye. amacım hediye işini yarın tek yapmak. herkesi zincirlikuyu'ya bırakmam lazım ama devam ettim. kafamda deli düşünceler geçiyor. es geçiyorum ve diğer ikisini eve bıraktıktan sonra az önce açılan hediye konusundan girerek hediye seçiminde yardım istiyorum. -bu arada 10 dk kadar önce telefonla uğraşırken öndeki araca çarptım ama hasar yok yola devam.-
    kız tamam ancak 45 dkya evde olmam lazım diyor. tamam diyorum, gidip yeğene fiyakalı ayakkabı alıyoruz. o an 1.5 ay önce telefonu hediye etmem geliyor aklıma. en karli çıkan kişi yeğen bu arada. biz daha varmadan babası arayıp çağırıyor. telaş daha da artıyor. aceleyle ayaklkabı alıp çıkıyoruz, onu eve bırakıyorum, saat 9 buçuk hala iftar yok.

    edit: uykusuzluktan girişi gelişmeyi ayırıp sonucu ayırmamışım.
    sonuç, tam olarak istediğimi yapamasam da krizi fırsata çevirdim, allah bereket versin. doğrudan 4 kişi avm'ye gidebilirdik ve sinirimden çatlayabilirdim. önceki akşam eve geç kalmasa dün de uzun süre vakit geçirme şansımız olacaktı. olsun kısmet.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap