4 entry daha
  • ben ne ara büyüdüm bu kadar. ne zaman başını hatırlayamadığım hikayenin sonuna geldim. nasıl bu kadar hata yaptım, nereye sakladım bunca acıyı. nereye tıkıştırdım kendime sakladıklarımı. hiçbirini bulamadığım hayallerim nerede? nerede sevdim sandıklarım, sevildim diye ruhumu sattıklarım. hani, saklambaç oynadığım dolaplara giremiyorum artık. çabuk büyümek için giydiğim iki beden büyük elbiselere sahibim ama hala evcilik oynayacak arkadaş arıyorum. onca zaman, yanımdan akıp gitti mi? kör müydüm? göremedimse duyamadım mı? değmedi mi bana? büyüyüp kadın olacaksın dediklerinde yanlış mı anladım. ben kadın doğupta büyüdükçe çocuk mu oldum... bir gün sen de mutlu olacaksın, dediklerinde söz ettikleri o gün bu son gün müydü?...

    hiçbiri olmadı ise şimdi neden kaçırdıklarım için üzgünüm bu kadar? bedenlerin dağıtıldığı gün mü seçtim bu ruhu bu bedene... içine yerleştim de olamayınca, dar gelince, sığamayınca geri almadılar mı? kaderin çizildiği gün, yolların seçildiği gün, görüp de kabul mü ettim bu hayatı...??

    durun biraz daha bekleyin, azcık daha zaman verin beni geri gönderin, çocukluğumu geri verin başka yollardan yürüyeceğim başka duraklarda bekleyeceğim. bayram geldi. cici pabuçlarım hazır. şeker torbam boş. topladığımm en güzel şekerleri size veririm. şemsiye çikolataları, bütün topladığım bozuklukları size veririm. tamam tamam söz veriyorum,bir daha sevmeyeceğim o adamı...durun durun!! gitmeyinn!!!

    daha başka yok mu bitti mi bu kadar mı?
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap