11 entry daha
  • yaptığı şahane* programı izleyen binlerce sığır olduğu müddetçe, gayet normal olan durumdur. arz-talep mevzusu. kimse izlemese veya seyirci potansiyeli çok düşük olsa, bu kadar parayı verirler mi?
    esra erol'da veya bu kadına bu kadar parayı verende değil kabahat, bunlara imkan tanıyan sığır sürüsünde. bizlerde.. böyle anlamsız ve saçma sapan bir programı, ağzımızı açıp mal gibi izleyen bizlerde.
    500 bin değilde atıyorum 50 bin, 100 bin alsa ne olacak? bu ülkenin ekonomik durumu baz alındığında, astronomik rakamlardır bunlar.
    yaptığı programın nasıl bir program olduğu ortadayken, esra erol'un bir tv programcısı olarak ne kadar yetkin ve donanımlı olduğu gayet tartışılabilir bir durum iken, bu program için bu kadar yüksek miktarda meblağın gözden çıkarılmış olmasıdır düşündürücü olan, hatta bence anormal olan.

    ama pardon ya; bu ülkede "anormal" diye bir kavram kalmamıştı artık di mi? her şey normal, her şey "olabilir" durumdaydı.
    ve biz bu ülkede yaşayan insanlar olarak, tam da bu yüzden ("anormal" kavramımızı yitirdiğimiz için), kendi dışkımızın içinde yüzer haldeydik.
    ne akıl-fikir kaldı, ne değerler, ne ahlak.

    cem karaca'nın gayet anlamlı şarkısında -bindik bir alamete gidiyoz kıyamete- söylediği gibi:

    "battık buruna kadar
    cafer getir peçete"

    cafer hangimize yetişecekse, elinde peçeteyle... millet olarak topyekün bokun içinde yüzüyoruz çünkü. cafer n'apsın?
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap