4 entry daha
  • öncelikle, aşağıdakileri okumanızdan önce söylemeliyim ki, ne olursa olsun hele deniz güzelse ve çok rüzgar yoksa "iki ki geldik be" diyeceksiniz.

    detaylara gelince:

    - metro hacıosman durağından minibüs ve otobüs ile de ulaşılabiliniyor.

    - taksim'den taksi 70 lira civarı yazıyor. korsan taksiye "kilyos" demeyin, "kısırkaya mevkii" deyin, yoksa arıza çıkartabilirler.

    - gölge alan en büyük sıkıntısı. çadır alanları güneş. sahil oldukça sıcak (şemsiyeler var tabii) ama restoran dışında "aman başka bir yerde azıcık oturayım" isterseniz yapamıyorsunuz malesef, her yer güneş.

    - dışarıdan girişler 20 lira.

    - çadır kirası 20 lira. çadırın içinde hiçbir şey yok. en azından bir mat götürmek gerekli.
    çadırda en fazla 8e kadar uyuyabilirsiniz çünkü güneşin altında direkt.

    - yanınıza muhakkak kalın bir alt, çorap, kalın bir üst ve ayakkabı almalısınız. gece oturmak isteyeceksiniz. çiğ yağıyor ve genelde esiyor. donarsınız. çadıra girip uyumak isterseniz de üşürsünüz üzeriniz inceyse. bu sözümü ciddiye alın.

    - fiyatlar gayet makul.

    - yemekler, restoran çok çok kötü, malesef. abur cubur alın yanınıza. belki bir de sandviç. denediklerim arasında en yenilebilir olan hamburgerdi. napoliten makarna kötüydü, kaşarlı gözlemenin kaşarı çok ağır küf kokuyordu, peynirli gözleme lorluydu, ev köfteli olan şeylerin köftesi pek leziz değildi, kızartma yağı uzun süredir kullanıldığından kızartmalar bir garip tat taşıyordu.

    - bar 1'de kapanıyor.

    - gece belli bir saatten sonra üst kapısı kilitleniyor. eğer denizden sonra gidip, eğlenip dönme planınız varsa arabanızı içeri sokamıyorsunuz. görevlilerle konuşun mutlaka böyle bir şey yapmadan önce.

    - müzikler berbat. 2 gün boyunca aynı sırayla önce eski trance parçalardan, biraz berlin ekolünden trackler dinledikten sonra albüm şeklinde; ezginin günlüğü, emre aydın, tarkan, ajda pekkan, hande yener, barış manço,.. falan dinlemek zorunda kaldık. mecbur katlanacaksınız restoran kısmındayken.

    onun dışında kesinlikle kendi müziğinizi, küçük hoparlörünüzü götürmenizi öneriyorum.

    - sahilde ve çadır alanında elektrik yok.

    - telefonlar için şarj alanı yok. bara falan bırakıyorsunuz.

    - tuvaletler sadece sabahları temizleniyor. tuvalet kağıdı ve kağıt havlu yenilenmiyor. ama yine de pazar günü istilasından önce insanlar güzel kullanmıştı tuvaletleri.

    - duş soğuk su. sıcak su yok. ayrıca sabun ve şampuanla duş almaya izin verilmiyor. o yüzden cadı gibi gezmeyi göze alacaksınız.

    - solar ve suma beach gibi sahili toplamıyorlar, kilitlemiyorlar gece. bu güzel. sahilde zaman geçirebilirsiniz.

    - plaj ince kum olduğu için elektronik aletlerinize dikkat edin.

    - her şey self servis. plaja falan hizmet yok. plajda duş yok, yukarı çıkıyorsunuz.

    - mekandan havlu isterseniz veriyorlar. gayet güzel.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap