1218 entry daha
  • çarşı izninde dönüş bileti alınmıştır. çarşı dönüşü 18:00-20:00 nöbetine arz-ı endam edilmiştir. tünelin ucu aydınlanmıştır, nihayet unuttuğum özgürlüğüme geri dönülecektir. hayallerde beni medeniyete götürecek uçak, içinde rengarek kıyafetler giymiş kadınlı erkekli türdaşlarımla dolu bir uçak.

    telsiz bataryasının bittiği fark edilir.

    -şahin x şahin y şahin x.
    anons geçilir, ses yok ve hiç bir anons duyulamaz.

    sabit telefondan telsiz bataryasının bittiği iletilir. uçakla ilgili hayaller devam eder. bitik bataryalı telsiz ele alınır ağıza götürülür ve kaptanın muhtemel kaptan pilotunuz konuşuyor konuşması taklit edilir. diyafram kullanılır, ses gırtlağa alınır ve olup olabilecek en seksi ses tonuyla;

    - kaptan pilotunuz konuşuyor, uçağımız 9000 feet yükseklikte 850 km/h hızla yol almaktadır. istanbul'da bizi güzel bir hava bekliyor, uçağın sağ tarafındakiler amazon yağmur ormanlarını sol tarafındakiler babil'in asma bahçelerini görebilirler. hepsinden önemlisi vatani görevini tamamlamış olan soda sisesinde balik aramıza hoşgeldin, hadi kahramanımıza hoşgeldin diyelim.

    türlü maymunluklar yapılır. nöbet biter, bölüğe gidilir.

    20 dakika sonra devriye onbaşı, nöbetçi astsubay'ın beni görmek istediğini söyler. o da nesidir, yoksa ... ooo hayır olamazdır, telsiz bataryasının içindeki bitti sanılan son elektron tanecikleri benim sesimi duyurmak için seferber mi olmuştur? halbuki telsizin madalına da basılmamıştır. astsubayın yanına gidilir.

    astsb: oğlum ne gerizekalı gerizekalı konuşuyosun, uçak bilmemne şafak, kıl, yün.
    sşb: ^'^+'!!'^^+ heh. :) komtanım batarya boştu. nası. uçak :/. ama.
    astsb: lan siktirgit rdm'ye görün. bizi de kesicen burda.

    rehberlik danışma merkezine zorla götürülünür. "intihar etmeyi düşünüyomusun" gibi sorulara maruz kalınır. olayı anlatınca tabip subay yarılır.

    kalan askerlik sürem boyunca nöbetçi astsubay şahsıma kaptan pilot diye seslenir.
3033 entry daha
hesabın var mı? giriş yap