8 entry daha
  • 2012-2013 sezonu:

    tbl istatistikleri: pınar karşıyaka ile takım halinde yarı final. 34 maçta ortalama 16 dakika 3 sayı* 2 ribaund* 3 asist, 5,97 verimlilik puanı.

    eurochallenge istatistikleri: pınar karşıyaka ile takım halinde fnal. 16 maçta ortalama 15 dakika 3 sayı* 2 ribaund* 3 asist 1 top çalma.

    şut atması lazım. kısa net. şut atması lazım. dakikasına göre muazzam asist yapıyor. her zaman iyi bir asistçi oldu, en iyilerden. ribaund alıyor, hatta dakikasına ve pozisyonuna göre çok fazla hücum ribaundu alıyor. iyi savunma yapıyor, her daim savunmaya enerji getiriyor. topla birlikte sahayı en hızlı kat eden oyuncu türkiye'de. kendisine yetişebilecek bir adam tanımıyorum, avrupa'da bile. top kontrolü oldukça iyi elinden topu almak zor fakat basit oyun içi pasları çok gereksiz saçma şekillerde denediği için çok top kaybı da yapıyor, bunu azaltması lazım, azaltır da. ama bundan önemlisi şut atması lazım. şutunu geliştirmesi lazım demiyorum, diyeceğim çünkü yüzdesi iyi değil, ama diyemiyorum çünkü zaten şut atmıyor. şut atmadıkça hem kendisini hem takımı zora sokuyor. oyununu köreltiyor. türkiye'de triple double'ye en yakın oyunculardandır. 30 dakika civarı süre alsa asist kralı olmasına kesin gözüyle bakıyorum. ribaund krallığında da en üstlerde yer alacaktır bir oyun kurucu olmasına rağmen. ama şut atmadığı için ve bu sebeple hücum setlerini skip attığı için o süreyi alamıyor. aldığı süre zarfında da şut atmadığından rakipleri kendisini uzaktan savunup içeri girmesini engelliyor ve bütün skor opsiyonlarını kapatmış oluyor. zaten kendisi her ne hikmetse içeri girip turnike olarak bile şut atmaya çalışmıyor. garip birşey. inanılmaz hızlı bir oyuncu ve iyi de sıçrıyor. istese potaya yardırır sayıyı alır döner millet gelene kadar. ama şut atmadığı için iki adım geriden savunuyor rakipleri, koşacak mesafesi kalmıyor. yani kendisi kapatsa kendini gece gündüz şut çalışsa, şutunu ortalama bir seviyeye getirse, türkiye'nin bir numaralı oyun kurucusu olacak. yapmıyor da. niye bilmiyorum. şut atması lazım. idmanlarda her gün en az bin şut atması lazım. maçlarda da en az üç beş şut atması ve birkaç tane de sokması lazım. şut atması lazım. şut. önümüzdeki sezon da pınar karşıyaka'da. ve söylememiş olabilirm; şut çalışması, şut atması lazım. (bkz: şut)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap