6 entry daha
  • yakında piyasada olacak savaş simülasyonu. baştan uyarayım call of duty vb. oyunların oynanış tarzını kendisine yakın bulanlar uzak durmalı. aksiyon filmi tadındaki battlefield ve cod senaryolarında veya multiplayer modlarında tecrübe ettiğimiz, ekin biçer gibi düşman öldürme olayı arma serisinde mümkün olmuyor.

    düzgün bir keskin nişancı atışı yapmadan önce, konum aldığınız yerden hedef bölgedeki asker sayısını hesaplayacak ve dürbününüzle mesafeleri ölçeceksiniz. '' şu kırmızı varilin uzaklığı 500 metre, mavi araba 300 metrede.. '' bunu yapmak bir hedef gördüğünüzde dürbününüzün mesafesini ayarlamak için
    tekrar mesafe ölçen dürbün ile hedef uzaklığı tespit etmeye çalışmamanızı sağlayacak çünkü.

    eğer sıradan bir piyade iseniz çatışma anında bir taşın altından kafanızı kaldırmanın ne kadar zor olduğunu anlayacaksınız. birkaç yüz metreden hareketli bir hedefi gez göz arpacık kararıyla vurmanın zorluğunu göreceksiniz.

    haritada mutlak bir serbestliğiniz olacak. o aksiyon filmi ( oyunu demeye dilim varmıyor ) gibi belli rotaları kullanıp önünüze gelen adamları ot keser gibi öldüremeyeceksiniz. yeri gelecek korunaklı bir kasaba ya da tepedeki 3 - 4 askerle yarım saat çatışacaksınız.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap