8 entry daha
  • yolculuktur. gitmektir. aynı anda hem ayrılığı hem de kavuşmayı sembolize eder. çelişkiler taşır içerisinde. aynı zamanda anılar, ümitler, düş kırıklıkları ve alman çikolataları.

    işin romantik kısmı bir yana, yeni bir valiz alınacaksa, 2 tekerli değil 4 tekerli alınmasında büyük fayda vardır. insanlık hali belli olmaz o valizleri uzuuuuunn bir yol boyunca yaya halde peşinize çekmek zorunda kalabilirsiniz. otoparktan kontuara kadar giderken fark etmeseniz bile, o eğik duran iki tekerlekli valiz aslında kolunuza ciddi bir yük bindiriyor. hem de biçimsiz, normalden daha yorucu bir yük. söylediğim gibi bir durumda, her bir adımda o valiz daha da ağırlaşır, ağırlaşır ağırlaşır... kolunuz uyuşur, bir süre hissetmez olabilirsiniz. üstelik valiz gavur ölüsü gibi ağırdır. yerinden kıpırdatamaz olursunuz.

    işte böyle durumların önüne geçmek için 4 tekerlekli valiz şarttır. asansöre, otobüse, trene binebilirsin. inerkern, dönerken, yürürken, tır şoförü gibi açı hesap etmene gerek kalmaz. oyuncak arabasıyla oynayan bir çocuk kadar rahat sürüklersin valizini istediğin yere. istersen önünden gider, istersen yanından, istersen arkandan. paşa günlün bilir.

    bakın tecrübeye güvenin, dinleyin söylediğimi. valiz alırken en az dört teker!
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap