• ilk olarak arma ıı'nin bir modu olarak çıkan dayz'nin, arma'dan bağımsız bir oyun olarak çıkacak olan versyonu. ilk başlarda sadece bir mod olarak oynanan oyuna ilgi beklenmedik bir şekilde yoğun olunca böyle bir proje başlatılmış, çok da güzel olmuş.

    oyunu bilmeyenler için şöyle anlatayım:

    ilk olarak kısaca amaç zombilere karşı kendini savunmak, savunurken de acıkma, hastalık gibi zorluklara karşı gelerek hayatta kalmaya çalışmak.

    oyuna başladığınızda koskocaman bir haritada, random bir noktada spawn oluyorsunuz.

    başlangıçta silah oluyor mu bilmiyorum ama (test serverında var ama tam sürüm çıktığında olmayabilir) hayati ihtiyaçlarınızı kısa bir süreliğine idare edecek eşyalarla başlıyorsunuz. (yiyecek içecek ağrı kesici vs gibi)

    sizin gibi oynayan bir çok kişi olacak ve bu kişiler iyi veya kötü niyetli olabilir. isterseniz gider beraber hayatta kalmaya çalışırsınız, isterseniz adamı öldürüp eşyalarına el koyabilirsiniz (tabi o sizi öldürmezse)

    oyun şu an alpha test serverında ama malesef public değil. takım halinde oynandığı takdirde etkisinden kopamayacağınız bir oyun olacak gibi görünüyor. çok heyecanlı bir mmo bizleri bekliyor diyebiliriz.
153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap