• öncelikle
    (bkz: bas gitar alırken dikkat edilecek hususlar)

    yeni başlayacaksanız ve paranızı büyük ölçüde bas için harcamışsanız (ki genelde öyle olur) şimdilik behringer thunderbird ayarı bir amfi işiniz az çok görür, zamanla zevkiniz de geliştikçe kendinize en uygun anfiyi seçersiniz ama kişisel olarak marshall'dan şaşmayın derim.

    bu aşamayı geçip kendinize bir saz ve bir amfi edindikten sonra işin esas kısmı gelmektedir. çalmayı hemen hiç bilmiyorsanız ya bir hoca bulmanızı ya da bir metod edinmeniz yararlı olur. daha önce herhangi benzer bir enstruman çalmamışsanız zorlanmanız çok olasıdır, zora gelemem diyerek bu işe başlamadığınızı var sayıyor ve bu kısma yönelik hususları geçiyorum.

    bas konusunda diğer tür gitarların metod zenginliğini bulamayacaksınız, hayal kırıklığına kapılmayın. ankara için bu tip kitapların fotokopileri ile çalışma kasetlerini bulabileceğiniz yer ana olarak hayri müziktir ama bildiğiniz gibi itfaye, bit pazarı süprizlerle doludur oraları da bir kolaçan etmenizi öneririm. hoca konusunda da oldukça titiz davranmanız gerekir. ağaçtan ilan toplayacağınıza işin içinde olan (illa bassist olması gerekmez) güvendiğiniz birilerinin önerilerini izleyin. her konuda olduğu gibi burada da iyi kullandığınız öğütler sizi zaman ve para kaybından kurtaracak, müzisyen olmanızla da hızlanacak olan arızaları geciktirecektir
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap