1 entry daha
  • insanı yerlere yatıran muhtesem bir komedi dizisidir. hyacinth ayni bizim yan apartmandaki bir komsu kadina benzeyen bi gosteris budalasidir. soyadi bucket'tir, ancak bundan utanir, ne zaman kendisine bakit diye hitap edilse hemen bukeeeey (fr. bouquet) diye duzeltir.

    kapi komsusu elizabeth erkek kardesi emmet ile yasar. hyacinth'in cok deger verdigi çin porseleni cay takimina zarar vermekten asiri derecede tirstigi icin cay daveti almak onun icin kabustur... emmet ise piyano calabilir, ve hyacinth ona zorla piyano caldirip bet sesi ile sarkilar soyler.

    hyacinth sosyal ortamlara dalma meraklisi oldugundan cok kisiyle gorusen vicar michael ve esine de sık sık kanca atar, ancak hep bi rezillikle sona erer her gorusmeleri. hyacinth'in erkek delisi yasli kizkardesi de karisinin yaninda vicar'a sarkmaktan geri durmaz.

    kocasi emekli bir devlet memurudur, pek bi kilibiktir. ogullari sheridan ise sehir disinda okumaktadir, sık sık telefonlasirlar, anlasildigi kadariyla erkek sevgilisi ile ayni evi paylasmaktadirlar

    sisko ablasi ortadirekten fakirce bir hayat surer, kocasi da bira icip tv seyreden, gobekli, issiz biridir, babasi devamli kaybolan kadin pesinde bir moruk, diger kizkardesi her daim frapan kiyafetlerle dolasan ve her turlu erkege sarkan evde kalmis 50lerinde bir hanim. arabalari ise hep eksozu patlayan, yolda kalan bir kulusturdur.. bu sebeplerden dolayi hyacinth evine birileri gelince ailesinden kimse gozuksun istemez, aksi gibi hemen kapida biterler.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap