• efendim. dakika 90'dır. ev sahibi ekip 2-1 onde olmanin rahatligini bir turlu yasayamamaktadir. bunun en buyuk sebebi rakip takimin buyuk umutlarla transfer ettigi sag acik oyuncudur. her kontraatak onun ayaginda tehlikeli bir pozisyona donusmektedir.

    iste bu ahval ve seriat icinde orta sahada pas yapip zaman gecirmeye calisan ev sahibi ekip sol bek'in yaptigi dangalaklık sonucu topu bu azili forvetin onune birakivermistir. forvet topu onune alir almaz bir fissek gibi ileri firlar. topu kaptiran sol bek caresizce pesinden kosturmaktadir. ceza sahasina yaklasirken kaleci olanlari onceden gorur ve ileri firlar. ellerini yana acip egilerek rakibinin acisini kapatmaya calisir. ama bu poziyonda bir asirtma vurusun gelecegi asikardir lakin baska sansi yoktur. saliseler seneler gibi ilerlerken tribunleri dolduran 120.000 (ohaa) kisi tirnaklarini yemektedir. forvet topun altina dogru vurur, top havalanmaya ve kaleye dogru suzulmeye baslar..... pause

    iste o an bir futbolcu, gercek bir defans klasigi liberomuz tum bu olanlari onceden gorup topun kaptirilmasiyla birlikte direkt olarak kaleye dogru son surat depar atmaya baslar. fotvet topa vurdugu anda penalti noktasina kadar gelmistir. bir yandan kosarken bir yandan gozleriyle topu izler. alti pas cizgisine ayni anda gelmislerdir ancak top mudahale edilemeyecek kadar onde ve yukardadir. top tam cizgi ustundeyken gogus hizasina kadar alcalmis ancak yarim metre kadar ilerde oldugu icin saga ya da sola celmek imkansizdir.
    yapilmasi gerekeni yapar. ileri doru ayakları önde olacak şeklide fırlar ve zipladigi ayagini fisek gibi ileri uzatarak topun altina geriye dogru muthis bir vurus gerceklestirir. top kalenin agzindan hizla ceza sahasinin disina dogru suzulurken ona ayaga kalkmak ve kalecininki basta olmak uzere tebrikleri kabul etmek kalir.

    tribunler derin bir oh cekmis tüm kameralar uzerine odaklanmistir. ercan taner olayi "cok klas bir hareket" olarak adlandiriken maci kurtarmis olmanin rahatligiyla macin kahmarani olmanin tadini cikarir.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap