932 entry daha
  • çok sevdiğim bir site. epeydir kısıtlanıyorum. dahası utanmadan sıkılmadan "teknik nedenler" öne sürülerek bildiğin sansür uygulanmaya başlandı. hem de yüzlerine özgürlükçü, demokrat, liberal maskesi takanlar tarafından.

    ~~
    . çöp ekranına girmek istiyorsun: şu ikaz çıkıyor: "bir takım yeni sistemlerden dolayı artık buradan entry'leri silip canlandıramıyoruz maalesef. yeni çöp ekranından olur ama.
    . sonra istatistikler'e bakmayı arzu ediyorsun, şu uyarı çıkageliyor: "teknik nedenlerden dolayı istatistiklere buradan ulaşmanız gerekmektedir."
    ~~

    birtakım kafalar oturmuşlar, ekşi sözlük beta adında "bok gibi, çirkinlik, işlevsizlik ve zevksizlik abidesi" bir yapı kurmuşlar, insanları nasıl zorla, baskıyla yeni ekşi sözlük'e yönlendiririz diye barbar yöntemler geliştirmişler, yakın bir zamandan beri bu zorbalığı da uygulamaya koymuşlar. yazarların sırtından daha fazla para kazanmak için ekşi sözlük efsanesini çöpe atmaya kalkmışlar.

    öyle ekşi sözlük logosundaki siyah bant ile, sözlük logosunun üstüne frank zappa'nın sözlerini yazmakla demokrat, özgürlükçü, liberal vb. olunmuyor. düşünce, fikir, söz, sanat, insan ve birey özgürlüğüne saygılıyız dümeni de ancak bir yere kadar sürüyor. yalancını mumu yatsıya kadar yanıyor. internet sansürü kalksın diyorsun, eyvallah, ama sen burada sansürün allahını bize uyguluyorsun, bu ne çelişki birader?

    sözlük logosundaki siyah bant'ı da kaldırmışlar. ne oldu, türkiye'de internet üstündeki sansür sona mı erdi? sansür kalmadığı halde bu maskeli tayfa parayı bulunca kalkmış mı sayılıyor? yukarıdan bakınca bir mal gibi mi görünüyoruz? her boku bildiğinizi mi zannediyorsunuz? yanıldığı halde ısrar eden, inat edenlerden ya da "x çocuk yapacaksınız" diye dayatan ak faşizm'den ne farkınız kaldı?

    koskoca ekşi sözlük'te, antik.eksisozluk.com sitesinin de teknik işlerini düzeltecek bir görevli yok mudur? aptal mı sanıyorsunuz bizi?

    antik.eksisozluk.com sitesini kullanmak isteyenlere türlü ibnelikler yapmayın, velinimeti olan yazarlarınıza yavşakça tarzda bir sansür uygulamayın. insanların kıymetini bilin, bireysel zekaya saygı gösterin. yoksa ekşi sözlük'te kalan son aklı da bıktırıp kaçıracak, sonra bokunuzla oynayacaksınız. nihayetinde bokunuzda boğulacaksınız.
1225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap