7 entry daha
  • ergenler için distopik filmler/kitaplar kategorisinin yeni elemanı divergent ve devamı. 2014'ün hunger games'i. konusundan anladığım kadarıyla 2014'ün "çakma" hunger games'i. hunger games de zaten battle royale'in çakmasıydı.

    distopyanın geldiği noktaya bak. genelde yetişkinler için çekilen/yazılan distopik eserler bu kez artık içi iyice boşaltılıp ergenlerin önüne konan eserler haline geldi. hunger games, divergent, the host... mundar ettiniz güzelim türü. koy içine sikim sonik bir aşk hikayesi, sözüm ona farklı ama zerre farklı olmayan bir başkarakter yarat, seksi kızlar-yakışıklı erkekler, en klişesinden bir distopik dünya yarat, bitti. al sana hunger games, divergent, host vs.

    oscar adaylığı kapan her genç aktris de hemen kendi serisini oluşturmanın peşinde (jennifer lawrence, saoirse ronan, shailene woodley). açıkçası hemen ergenlere yönelik uzun soluklu bir seride rol almayanlara daha çok saygı duyuyorum (hailee steinfeld, mia wasikowska vs). usta oyuncular da bu ergen filmlerinde rol almaya başladılar. william hurt host'ta, paul giamatti spider man 2'da, philip seymour hoffman ile donald sutherland hunger games 2'da, julianne moore hunger games 3'de, kate winslet divergent'ta... genelde bu tür gişe filmlerinde yer almayan oyuncuları bu filmlerde görmek şaşırtıcı.
177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap