521 entry daha
  • bir kadın hem melek, hem şeytan olabilir mi? ya da hem cennet, hem cehennem? hem deli olup, hem delirir mi bir adam bir kadına ikizler burcu kadını ise evet..

    mevzu bahis ikizler kadınıysa eğer, her şey mümkündür.
    ve bir kadın ikizlerse eğer; erkekler kolayca ikiye ayrılır: ikizler kadınına aşık olanlar ve nefret edenler diye...

    - umursamazlık: bir insanı delirtmenin, yok etmenin en kolay yolu onu umursamamaktır. bir insana psikolojik baskı uygulamak istiyorsan eğer, ya da kazanacağın kesin olan bir psikolojik savaşa girmek istiyorsan onunla umursama karşındakini. yok say rakibini. "sen bir hiçsin. bense her şeyim." der

    - kararsızlık: kararsızlık ve sık sık pişmanlık duymak en belirgin özelliğidir ikizlerin. adamı deli eden en belirgin karekteristiği olan dengesizliği de buradan gelir zaten.

    - aldatma potansiyeli en yüksek kadın: aşk kadını olmasından mıdır? 2 adama birden aşık olabilme özelliğinden midir? yoksa maymun iştahlılığından mıdır? bilinmez. ama aldatma potansiyeli en yüksek kadındır o. ondan aşık olmasını beklemek, sadakat beklemek marsta yaşamın bulunması kadar uzak bir ihtimaldir.

    - zeytinyağı gibi üste çıkar: konu her ne olursa olsun, ne yapmış olursan ol, haklı ya da haksız olman farketmez, ne yap yap, zeytintağ gibi üste çık. gerisi hiç farketmez. çünkü şüphesiz ki, sen ikizler kadınısın!

    - zeka yarışı: ikizler kadınıysan eğer, sevdiğin erkekle ya da önüne gelen herkesle zeka yarışına gir. ve öylesine ez ki onları zekanla; sonsuza kadar hadlerini bilsinler! bir daha zinhar üzerine gelmesinler! seninle zeka yarıştırmasınlar.

    - maymun iştahlı olmak: o kadar çabuk sev ve o kadar çabuk vazgeç ki, maymunlar bile yarışamasın senin iştahınla! 5 dakika önce beğendiğin şeyi 5 dakika sonra beğenme ki, ikizlerin maymun şanı yürüsün. o kadar çabuk heveslen ve o kadar çabuk soğu ki bir işten, birinden, her şeyden. maymunlar bile "biz bile yapamayız bunca maymunluğu. pes doğrusu." desinler ömür boyu.

    - değişkenlik: günün 5 vakti 5 ayrı kadın ol ki, karşındaki erkek enstein bile olsa, delirsin. kafayı yesin " ne yapmaya çalışıyor bu kadın?" diye düşünürken.

    - vefasızlık: öylesine vefasız ol ki sevdiğin erkeğe; bürütüs bile isyan etsin " ben bile yapmadım bu kadarını sezar'a." diye.

    - dalgınlık, unutkanlık, dağınıklık: öylesine dalgın, öylesine dikkatsiz ve öylesine unutkan ve öylesine dağınık ol ki, kendine ve düzene karşı, aşığın olan adam; " tanrısal bir şaka değilse eğer bu kadın, bir erkeğin başına alabileceği en büyük beladır bu başıma gelen." diye düşünsün her daim.

    - hem sevimli, hem şeytani olabilmek: hem yeni yeni yürümeye, yeni yeni hecelemeye başlayan bir bebek kadar sevimli; hem tahmin ve tahammül edilemeyecek kadar ol şeytani...

    - sevişmek ölümüne ama öpmeyi bile bilmemek öylesine: hem seviş ölümüne gün ışıyana kadar, tıpkı afrodit gibi. ama canın istemeyince acemi ol, ilk defa öpüşen ergen kız gibi...

    - hem cennet, hem cehennem ol: haftanın 6 günü yak ateşini cehennemin zebaniler gibi... kalan günde huri melek ol ki, unutsun adam çektiği eziyeti...

    - anneye düşkünlük: hiçbir annenin kendisi bile düşkün ve bağlı değildir kendine; ikizler olan kızı kadar ölümüne ve sonsuz bir sevgiyle...

    -onun için bir allah vardır; bir de aşık olduğu adam`: çok nadiren gelse de başına böyle bir şey ikizler kadınının; yani aşık olursa eğer, bir allahı tanır bir de aşık olduğu adamı. öylesine bağlı ve tutkulu sever aşıkını. ama malesef şu bir gerçek ki, aşık olmaz o; aşık eder canının istediğini kendine her daim, ne hikmetse?

    - öylesine iyi sevişir ki: öylesine iyi sevişir ki canı isteyince, 40 hürrem vız gelir, onun adamın bedeninde yaktığı ateşe.

    - merhametinin sınırı yoktur.: can düşmanı bile olsa canı acıyan eğer, sonsuz bir merhamet duygusu sarar benliğini, bedenini. düşünmez bile can düşmanına bile olan kinini.

    - eli öylesine açıktır ki: karun'un hazinesi onun olsaydı eğer, tarihte en çabuk servetini dağıtan kadın olurdu o. öksüze, tüyü yetmedik yetime çare olsun diye. sevdiğine döker ki servetini, bir derdine derman olsun parası, pulu diye.

    - bulabileceğin en iyi arkadaş: öylesine iyi arkadaş, öylesine ketum ve iyi sırdaştır ki, sen bile şaşarsın" bu kadarı gerçek olabilir mi acaba?" diye.

    - para harcama psikolojisi: 40 yıl biriktirir parayı sabırla, tıpkı bir evliya gibi... ama 40 dakikada harcar sabırla biriktirdiğini; tıpkı maymun iştahlı minik, afacan, sevimli bir çocuk gibi.

    - dinlemeyi sever: dinlemeyi sever konuşmayı değil; sır almayı sever ve becerir; sır vermeyi değil...

    - merak duygusu: ondaki merakın çapı, kapasitesi kediyi bile çatlatacak türdendir. sonsuz ve limitsiz...

    - cazibe merkezi: 1000 kişinin içinde bile farkedilebilecek, ayırdedilebilecek kadar kesin ve belirgin bir cazibe merkezidir.

    - çift kısmetlidir: çift kişilikli!, 5 kişilikli! olmasından mıdır? nedendir? bilmem. ama kısmeti de çifter çifter, beşer beşer gelir. bazen çin'den! bazen de yemen'den...

    - entellektüel erkeklere bayılır.aklı gider.

    - kayıt silme özelliği: sevdiğine çok kredi tanır, çok şans verir sabrı yettiğince... ama öylesine bir kaydınızı siler ki ve tanımaz sizi günü geldiğinde... siz bile şaşırıp kalırsınız " suçum günahım ne? ben ne yaptım." diye.

    - para, güç ve kariyere tapar.ama zerre kadar umrunda olmaz bunlar; eğer size gerçekten aşık olmuşsa.
    not: bir ikizler burcu kadını.
1653 entry daha
hesabın var mı? giriş yap