2 entry daha
  • doğası, çevresi, manzarası mükemmel fakat kamp alanı maksatlı oluşturulan işletmesi rezalet. kapalı duşu yok, tuvaletler pislik içinde ve ısırınca çok büyük şişiklere neden olan garip sivrisineklerin istilası altında. ihtiyacınızı ormanda giderseniz çok daha hijyenik. alanda kısa süreli kampçılardan daha çok çadır veya karavanlarıyla bölgeye uzun süreliğine konuşlanmış yazlıkçı aileler bulunmakta; öyle ki çoğu yazlıkçının digiturk anteni bile var. aile dedim dikkat edildiyse, gençlere pek rastlamazsınız. ormanın sahile bakan kısmında yasak olduğu halde çadırlar kurulabiliyor. gençler daha çok o bölgeleri tercih ediyor sanırım. manzaraya bakan seyir balkonlarına çadır kurmak isteyen bir kaç kişiyi bizzat engelledim.

    en fenası da haftanın çoğu gecesi diskoya evrilmiş teknelernin yüksek desibelli korkunç müziklerle gece 22:00 - 01:00 arası koca gökova körfezini gezerek inletmesi. manzarayı huzur ve sükunet içinde izleyemiyorsunuz kısacası. sahil güvenlik, jandarma hatta zabıtayı bile aradım ama topu hep birbirlerine attılar. zaten bürokrasi hep tersine işler.

    özetle mükemmel güzellikte bir doğal alan ancak bu kadar kötü değerlendirilebilir. çadır kampı düşünüyorsanız işletme rezaleti ve gürültü kirliliği nedeniye üzülerek tavsiye edemeyeceğim bir yer.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap