5 entry daha
  • bademcik taşına neden olan şeylerden biri süt ve süt ürünleridir.
    -kişisel deneyim-
    askerdeyim, kahvaltıda sık sık süt çıkıyor hatta bizim bölük ufak olduğu için kimi zaman arkadaşlarınkilerle beraber 2 günde bir 2-3 kutu* süt lıkırdatdığım dahi oluyordu.
    gel zaman git zaman bi ara kan tükürmeye başladım, derinden boğazımı temizlediğim zaman kan geliyordu.hatta parmağımı peçeteyle boğazıma götürüp peçetenin kanlandığını görüp bad triplere giriyordum. gittim bölük komutanına hastane izni için tekmil verdim, sonra revirden sevk falan aldım neyse. doktora anlattım durumu baktı etti bi bok bulamadı bi sikim yorumda da bulunamadı gerçi ben de durumu çok iyi açıkladığımı düşünmüyorum, kolpacı askerlerden sanmıştır beni.
    neyse askerlik bitti kankalarımdan biriyle takılıyorum ağzın leş gibi kokuyo dedi, olm boğazım kanıyo ondan koku yapıyo triplerindeyim. bu muhabbetten sonra boğazımdan bişeyler geldiğini farkettim ve o gelen iğrenç şeylerin kokuya neden olduklarını farkettim ve kanamanın o şeylerin çıktığı yerde olduğunu farkettim. neyse zamanla geçti o şeyler vasıtasıyla da ağız kokusu ve kan. anlıyacağınız üzere normal hayatta sütle yoğurtla askerde olduğum kadar haşır neşir değilmişim.
    aradan 2 sene falan geçti. kendi başıma yaşıyorum ve dönem dönem kahvaltılık menümü değiştiririm bıkkınlik gelir aynı şeyleri yemekten falan kesiyosun ?
    bi ara her sabah sütlü cornflakes yemeye başladım sonra baktım bu taşlardan yine oluşmaya başladı. google vasıtasıyla bir araştırma patlattım bu süt ürünlerindeki bakterilerden dolayı bunların bademcikteki kuytulara yerleşiyo orda oluşuyorlar falan. kestim anında sütü cornflakes'i oldu mu sana yine nefesim bebek ağzı gibi cillop.

    bi deneyin derim herkese acil şifalar:)
    ha bi de std problemi var halen çözüme ulaşamamış, onda da google'a göre ureaplasma infection'dan şüpheleniyorum, siktiğimin doktoru antibiyotik yazmaktan bi de yarrağımı evirip çevirmekten başka bişey yapmıyor. olur da yarrak kürek işlerinden anlayan arkadaş, doktor falan varsa yeşillendirsin.

    yazarın notu: kötü huylu bakterilerin huyu kurusun.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap