3 entry daha
  • lise hazırlıktayken kayseri'den meryem adında bir arkadaş bizim okula bir mektup yollamıştı. mektupta bizim okulla kardeş okul olmak istediklerini ilk mektup yollayanın da kendisi olduğunu söylüyordu. bizlerden ona ingilizce cevap vermemizi istiyordu , bu sayede bir mektup arkadaşlığı kurmamızı umuyordu. mektuptan bir de fotoğraf çıkmıştı ki hepimizi koparan o oldu. bu taş gibi 15lik hatun ile mektup olmak isteyen hazırlıkta okuyan yaklaşık 35 abaza mektubuna cevap yolladık.

    hayatımda hiç bu kadar özen göstermemiştim bir mektuba. kendi ingilizceme güvenemediğim için komşumuz olan ingilizce öğretmeni selma abladan yardım istedim. halden anlayan selma ablayla saatlerce döktürdük. sonunda mektubu okuldaki öğretmenimize verdik ve mektuplar yollandı.

    iki hafta boyunca mektuba cevap bekledik. erkekler arasında ciddi iddia konusu olmuştu. ilk kime cevap geleceği üzerine büyük iddialara girilmişti. haliyle ben de kendime güvenmekteydim. keza selma abla yazmıştı hani koca ingilizce öğretmeni.

    bi gün okula mektup geldi ve 4 sınıf arasından bizim sınıfa girdi hademe abi. ilk görüşte anlamıştım mektubun meryem'den olduğunu. bizim sınıfa girdiği anda da bana geldiğini hissettim. ama hademe ismet'in adını okudu. ezik gözlüklü sümüklü ismet'i. hayatımda bu kadar yıkıldığım başka bir an hatırlamıyorum o güne kadar. hayata küstüm resmen. bir daha kimseyle mektup arkadaşı olmadım..
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap