1237 entry daha
  • ingilizce dersinde öğretmen paragraf okuma yaptırırdı, klasik her ingilizcecinin yaptırdığı gibi . öğrenci paragrafı okurken rastgele bir yerde durdurur, yanındakine "sen devam et" derdi ve böyle böyle bütün sınıf gezerdi olay. yalnız biz en arkada otururduk, önümüzdekilere sıra geldiğinde sıranın altına eğilir, sağ taraftaki blokta en arkanın bir önünde oturan ve sınıfın en çalışkanlarından olan arkadaşa "sen devam et, akın devam et devam et" diye baskı yapardık, o da kalınan yerden devam ederdi, biz de hem bişi okumazdık hem de eğlenmiş olurduk.

    bir gün hoca sınıfta alakasız bir şekilde ders anlatırken gözümüz akın'a takıldı. kendinden geçmiş, hayallere dalmış bir şekilde aval aval bakınıyor tavana. dedik şunu bi işletelim. durduk yerde "akın devam et devam et, sayfa 88 ikinci paragraf" demeye başladık. akın bir anda heycanlandı, eli ayağına karışmış bir şekilde hızlıca sayfaları açtı, hoca bir yandan ders anlatırken durduk yerde gayet gür bir sesle akın;

    - dear richard! i have a new dog. it's name is max. i love it so much. it is so clever..

    diye bağırmaya başladı. bütün sınıf napıyo la bu mal diyo. hoca aval aval bunun suratına bakıyo.

    +evladım napıyosun, gerizekalı evladım hoop aloo napıyosun? ne max olum ne diyosun, alov?
    - okuyorum hocam işte paragraf
    +yapma evladım manyak mısın sen bak şurda ders anlatıyoruz. gerizekalı evladım benim. neyin peşindesin sen?

    biz gülmekten birbirimizi tekmeledik artık. valla akın'ın o hiçbirşeye anlam veremem ifadesini alıp caps yapsaydım almış yürümüştüm şimdi. nihahahah. hala gülüyorum. oğvf.
1172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap