7 entry daha
  • ilk çıktığı yıllardan beri kullanırdım eskiden. sonra bir gün, gerçekten ihtiyacım oldu ve yardım talep ettim. lastiğim patlamıştı, değiştirmeye çalışırken bin tane saçmalıkla karşılaşmıştım ve yardım istedim. yağmur altında, 10 dk sonra orada, 5 dk ya geliyorlar, şimdi gelmek üzere diye, yağmur altında 4 saat bekleyerek mağdur olmamı sağlamışlardı. uzun uğraşlardan ve şikayetlerden sonra, en sonunda özür diletmeyi başardım, üstüne de aslında sistemlerinde olmamasına rağmen (o zaman öyle demişlerdi) bir sonraki sene ücretsiz, bir sonraki sene de yarı ücretine kullandığım ancak ne zaman ihtiyacım olsa, gerçekten ihtiyacımı tam olarak hiç bir zaman karşılayamayan bir sistem.

    ayrıca bir de doktor back-upları vardır ki, en son sinirimi onlar zıplattıktan sonra, zaten normal backup üyeliğimi de iptal ettim.

    iki de bir doktor backup için arayıp, efendim siz backup ın kurucu üyelerindensiniz, onun için bla bla bla bla.. doktor backup ı size şu kadar indirimli vermek istiyoruz diye defalarca taciz ettiler, her seferinde istemiyorum, aramayın not düşün dediğim halde aradılar.

    en sonunda mal bir müşteri temsilcisi, son tacizinde dedi ki; "suppermaster bey, aynen sizin gibi bir müşterimiz de, ısrarla almak istemiyordu, sonunda ikna ettik ve ücretsiz verdiğimiz check-up hizmetinde, üyemizin, kanser olduğu tespit edildi ve erken teşhisle tedaviye başlamasına katkıda bulunduk" dedi, allah belanızı versin, sizin pazarlama tekniğinizin dedim kapattım. bu son olayla ilgil ide çokça mail attım, yaptıkları havyanlığı anlamaları ve basit bir özür dilemeleri için ama onlar sadece şikayetiniz dikkate alınarak, arama listemizden çıkartıldınız diye klasik bir cevap verdiler. böyle zihniyete sahip bir kurum sonuçta. o zamandan sonra da backup ıda iptal ettim, isimlerini duydukça da hep kaçtım, etrafıma da bu konuda yönlendirdim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap