389 entry daha
  • herkeş adam olsun, ios 7'yi full restore yapsın. gidip de ota'dan update yapıp, cihazın feleğini şaşırtmayın. verilerim bik bik demeyin. cloud, iç çamaşırınız değil; bir vazifesi var.

    ha bir de illaki itools. http://www.itools.cn/multi_lang_pc_download.htm

    ek açıklama: full restore, aleti silerek firmware'i sıfırdan kurmak demek. hiçbir backup'tan restore yapmadan, yeni bir cihaz gibi açmak. uzun süreli kullanılmış bir firmware'in backup'ını restore ederseniz alet yavaşlar. niye yavaşlar, detayına girmeyelim.

    önce itools ile kullandığınız ios'un yedeklerini alın. örneğin bir oyun varsa oynadığınız ve de oyun cloud kullanmıyorsa, lokal data dosyalarıyla yedek alın. uygulamayı seçin, backup data & app yapın. size ipa çıkartacak. sonra itunes ile o ipa'yı sıfır ios'a kurarsanız, oyununuz kaldığı yerden devam eder.

    ios 7 firmware dosyaları yayınlanınca, linkleri şurada bulabilirsiniz: http://ios.e-lite.org/ sitedeki linkler, doğrudan apple'a gider. güvenebilirsiniz.

    ipsw dosyasını flashget, idm gibi araçlarla download edin.

    itunes ile shift + restore düğmesine basıp, ipsw'yi seçin. ve eminim felan deyip basın.

    cihazı açılışta "yeni bir iphone" olarak açın. sonra teker teker programlarınızı kurun. eğer data'sıyla yedekledikleriniz ipa'lar varsa onları da kurun. icloud'u aktive edin. tertemiz.

    daha hızlı, daha sorunsuz bir ios 7 kullanmış olursunuz. özellikle bu majör upgrade'i ota ile kesinlikle yapmayın.
1154 entry daha
hesabın var mı? giriş yap