3 entry daha
  • michael mann'in yeni filmi.

    public enemies'ten beri film çekmiyordu mann. dönüşü bilim-kurguyla olacak. bakalım mann bu türe orijinal bir şeyler katacak mı, yoksa aksiyonda boğulup giden bir film mi ortaya koyacak? mann'in 2000'lerde sadece 1 tane kaliteli film çekmiş olması beklentileri düşürüyor. ali, miami vice ve public enemies ile çıtayı fazlasıyla düşürmüştü. özellikle miami vice'la... umarım bu kez kaliteli bir film ortaya koyar.

    amerika ve çin'de çekildi film. çekimler sona ermiş. amerikalılarla çinlilerin düşmana karşı birlik olmaları anlatılacakmış. normalde abd'liler tek başlarında kurtarırlardı dünyayı. iş değişmiş anlaşılan. filmde chris hemsworth ve viola davis dışında abd'de ünlenmiş oyuncu yok. çin sineması'ndan wei tang ile leehom wang dahil edilmiş kadroya. iki oyuncu da 2007 yapımı se, jie'de rol almışlardı.

    bakalım nasıl bir film olacak.

    edit: bilim-kurgu değilmiş. bir kaç ülkede geçen ve siber terörizmi anlatan bir aksiyon/gerilim filmi. merak eden aşağıdaki linkten başrol oyuncusu hemsworth'ün filmle ilgili bilgilerine ulaşabilirler. umuyorum sağlam bir film olur.

    http://divxplanet.com/…ndex.php?page=haber&sid=1181
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap