• çok var bunlardan. istemeyen var mı acaba diye sormak lazım aslında. hangi erkek istemez erkek çocuğu olmasını?

    erkek adamın erkek çocuğu olur sözüne mi kanıyorlar bilmem.

    bazıları da erkek çocuk olana kadar çocuk yapmaya devam ediyorlar. mesela annemin halası var ve tam altı tane çocuğu var. ilk beş tanesi kız, sonuncusu ise erkek. enişte çok azimliymiş yani; erkek olana kadar yılmamış herif. te allaaam ya.

    bir komşumuz da aynı şekilde üçüncü de buldu oğlanı. ama adamda nasıl bir sevinç var görmeniz lazım. erkek çocuğu olunca karısına bilezikler yaptı; hocalar çağırıp mevlüt okuttu; kızlarına almadığı oyuncakları, arabaları oğluna aldı; daha çok çalışmaya başladı ve daha tutumlu hale geldi; oğluyla kızlarından daha çok ilgilenmeye başladı.

    sanki oğlan olunca bi' bok oluyor amk! babam ilkinde bulmuş oğlanı, ikincide kız kardeşim olmuş. babamla çoğu zaman anlaşamıyorum; bazen tartışıyoruz. yani bu anlaşmazlık yaş ilerledikçe artıyor. ama kız kardeşimle çok iyi geçiniyorlar.

    bence kız olması daha iyi; kızlar ailelerine daha düşkün oluyorlar. ben de bir kızım olmasını istiyorum bu yüzden. ama olmazsa da kız olana kadar zorlayacak değilim; erkek olsa da olur. gerçi daha çocuk yapana kadar çok zaman var. ilk önce kendime bi' kadın bulmam lazım. gerçi şu an çocuk yapmaya karşıyım ve evlensem dahi karşı olmaya devam edeceğim. ama hiç belli olmaz; insanların düşünceleri değişebilir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap