6 entry daha
  • nihayet kendime 450lik bir quad yapmayı başardım ve ilk uçuşumu 29/09 tarihi itibari ile itü semalarında gerçekleştirdim. kesinlikle muhteşem bir hobi tabi bunun ileri ki aşamaları daha heyecanlı ve bir o kadar da masraflı.

    kk 2.0 kontrol kartı ile başladım ama şimdi naza + gps bakıyorum bir tık üstünde olacak böylece, sonrasında gelsin aerial photography, fly cam çalışmaları. en son olarak da fpv olmazsa olmazı. şiddetle önerilir! bir kere tadı alındı mı asla vazgeçilmez bir şeydir quadcopter.

    konu hakkında hevesli kişilere tavsiye niteliği taşır ki parçaları kesinlikle türkiyeden almayın. freeshipping yapan sitelerden 3-5$ gibi fiyatlara alıp türkiyede abuk sabuk fiyatlara satan bir sürü firma/kişi var. kazıklanmanız içten bile değil bu sebepten fiyatları yurtdışından araştırın ebay olur hobbyking olur ondan sonra yine alın türkiyeden uygun fiyata bulursanız.

    bilgi ve alışverişler için aşağıdaki siteler önerilir.

    rcgroups, rc tartışmalarının olduğu bir site adamlar kafayı bu işlerle kırmışlar. çok şey öğrendim çok da yardımcı oluyorlar.

    aşağıdakiler alışveriş siteleri 3' ündende alışverişlerim oldu hepsi de sorunsuz oldu. multicopterler ile ilgili inanılmaz bir ürün çeşitlilikleri mevcut.

    hobbyking
    banggood.com
    goodluckbuy
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap