316 entry daha
  • (bkz: erkeğin elinin kiri) kadına bakış herhangi bir mala bakış gibi, "ilk kez ben kullanacağım." kendisinden de aynı şeyin beklenmesi durumunda şöyle savunma yaparlar: "ben erkeğim oğlum!" ne mantıklı, ne felsefi, ne vicdan kokan bir savunma, breh. sonra da ali bulaç'ı alim yapıp "onlar kadının özgürlüğünü değil, kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiyorlar" iftirasını tespit sanırlar. ali bulaç'ı iyice bir okuyun bakalım ne özgürleştirici düşünceleri var kadınlar hakkında.
    bu tür erkekler kadınlar söz konusu olunca sadece önündeki aletle düşünebildikleri için kendi kız kardeşlerinin sokağa bile çıkmasını kaldıramayabilirler. çünkü ya onların kadınlara baktığı gibi bakarsa birileri kız kardeşlerine, mazallah. bir laf vardı homofobiyi anlatmak için "eşcinsel erkeklerin size, kadınlara davrandığınız biçimde davranması korkusu." aslında tam buradan başlayabiliriz.
    ilk defasını birlikte yaşamalıyız, çok romantiğiz dedikleri sevişme kendileri için zikiş zokuştan ibaret olmasa tiksinirler mi başkasıyla birlikte olmuş diye sevdiklerinden. kendileri "evlenmeyecekleri" kızlarla ne temiz duygularla birlikte olmuşlar ki, neyse anladınız uzatmaya gerek yok.
    bu arkadaşlar çocuk sahibi olunca "nasıl olur da evladımın annesini düdüklerim" diye kara kara düşünecekler daha. çünkü zeks çok pis kaka bir şey, kadınları aşağılamak için yapılan bir erkek eğlencesi.

    bu arada "ben de evlenene kadar kimseyle birlikte olmam" diyen gerçekten tertemiz erkekler sözm size değil. siz ikiyüzlü ve alçak değilsiniz.
541 entry daha
hesabın var mı? giriş yap