181 entry daha
  • maç boyunca fenerbahçe'nin bir türlü doğru düzgün organize olamaması yüzünden istediği baskıyı rakibine kuramamasına neden oldu. açıkçası bundaki en büyük pay, alper potuk ve samuel holmen'in dağınık görüntüleriydi. buna rağmen fenerbahçe aradığı golü bulacak fırsatlar yakaladı, ancak son vuruşlardaki beceriksizliklerin kurbanı oldu. forvet hattındaki moussa sow, kelimenin tam anlamıyla döküldü ve ersun yanal kendisine nasıl bütün maç boyunca tahammül edebildiğine çok şaşırdım. en azından emanuel emenike'yi oyuna alırken, sow'u kenara alması gerekirdi. zaten bugün ersun yanal'ın oyuna yaptığı müdahaleler pek iç açıcı değildi. takımdaki koordinasyon bozukluğunu göz önüne alınca, fenerbahçe'nin bu maça iyi hazırlanmadığını söylemek gerek.

    trabzonspor cephesi için söylenebilecek en doğru şey, çok iyi mücadele etmeleriydi. fakat defansif olarak fena bir futbol ortaya koymazken, hücum adına pek bir şey yapmadılar. oyunu soğutmak epey çaba sarf ettiler. özellikle aut atışlarını her seferinde oldukça geç kullanan onur kıvrak'ın bu maçı kartsız bitirmesi, hakem hüseyin göçek adına yapılabilecek ciddi bir eleştiri nedenidir.

    onun dışında, trabzonspor maçtan istediğini alan taraf oldu. 0-0 için gelmiş gibiydiler ve tahminimce skordan oldukça memnundurlar. fenerbahçe ise, ligin ilk yarısında bütün derbileri içerde oynadığı bir dönemde rakibini kendi seyircisi önünde yenip, trabzonspor'a karşı ciddi bir avantaj kazanma şansını kullanamamış oldu.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap