1903 entry daha
  • bugün de boş geçilmemiş günlük dota oyuncusu bok atma klişesi gerçekleşmiştir. bi an kimse bok atmayacak diye çok korkmuştuk. şimdi herkes kendi serverine hadi bakalım..

    bu arada sezon 3 finali los angeles staples center'da oynanmış finallere kalan takımlara toplamda 2 milyon dolara yakın ödül dağıtılmış, dünyada en çok izleyiciye, en çok oyuncuya (70 milyon üzerinde oyuncu kaydı, günlük ortalama 12 milyon online), her kıtadan insana (kuzey amerika, batı avrupa, iskandinavya- doğu avrupa, brezilya, türkiye, rusya, latin amerika ( kuzeyi ve güneyi olmak üzere 2 adet ), okyanusya, güney kore, çin, singapur-malezya) kendi dilinde server sağlayan, her kıtada ofis ve çalışana, ıgn pc best strategy game - gamespy gamers' choice awards - 1st game developers online choice awards - golden joystick gibi dandik ödüllere sahip berbat dota clonu..

    oysa dota 2 öylemi? hayır! müthiş grafiklere, deny sistemine falan sahip dota 2... hep kolejden arkadaşlar var, grafikler süper, elitist bir ortam ve süper grafikler. league of legends bok gibi ama dota 2 süper, hele bide grafikler! yani şöyle anlatayım dota ferrari olsa lol maksimum renault 12 olur. arada yüklüyoruz lol'ü bi bakıyoruz çok basit, anında challenger oluyoruz ağbibuneyaa diyerek dotaya dönüyoruz çünkü lol çok basit ve dotanın grafikleri imeyzink.

    geçen gün ben bi lol oynayayım dedim arkadaşlar steam'den görüp '' naapıyosunn ağbi sen kıfayımı yedin ıtırcan çabuk kaç o varoş oyundan ve buraya gel lütfen'' diyerek beni ötekileştirdiler, berkut 1 haftadır yüzüme bakmıyor, ona göre lol oynadığım günden beri kokuyormuşum.
5910 entry daha
hesabın var mı? giriş yap