7 entry daha
  • bu aksam tesadüfen servisde dinlediğim , kilit bir istanbul trafiğinde beni güldüren neşelendiren ve dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadıgım radyo programı. kadir çöpdemiri zaten severdim ama yıllardır radyo dinlemediğimden unutmuşum. fakat saba tümer' in ona böyle güzel eşlik edeceğini hayatta tahmin edemezdim. yıllarca boşuna o sinirli adamla program yapmış. aklımda kalan iki geyiklerini anlatayım.
    kadir klasik haberleri okuyor onlarla ilgili yorum yapıyor. stev jobs 1983 de bir kapsül hazırlamış 30 yıl sonra açılmak üzere içine birşeyler koymuş. fakat kapsül 10 yıl gecikmeli bulunmuş. fakat kapsülden beklendiği gibi müthiş icatlar falan cıkmamış. sabaya sordu kadir, sen ne bırakırsın gelecek nesillere. barış sevgi falan filan böyle bişeyler saydı saba. sana ne bırakmaları istersin diye sordu tekrar. saba dedi ki para. sonra ekledi ; bence o kapsüldeki işe yarar yazılımları falan çalmışlardır , icine eften püften şeyler koymuslardır. adam zaten ölmüş. milyonları cebe indirmişlerdir. kadir de dediki saba sen ne çakalmıssın ya. ilerde banka falan soymak istersem ekibin başına seni geçiricem.
    bi de arabayı park etmesini anlattı ama tamamen spontane . sanki programın reklamını yapar gibi açıkladım ama cidden cok komikti. gülmezseniz gelin yüzüme tükürün. ama balgamsız
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap