175 entry daha
  • 5.bölümü tamamen ece ve melek ikisininn kaleminden çıkmış olup orijinalinde bulunmamaktadır. nedense yaman karakterinin her şeye eyvallah diyerek cevap verdiği bir bölüm oldu. hayır zaten hep çok kullanıyor ama bu kadar değildi. adamın karşısında taş gibi hatun var dudaklarını uzatmış konuşuyor, bizimkinin ağzından çıkan "eyvallah".

    orkun'u canlandıran metin akdülger'in vücut itibariyle çağatay ulusoy'u solladığı dizi olmuştur. herifte harbiden çok sağlam vücut var lan, bir de yakışıklı falan.

    yalnız ryan karakterinin saçına benzetmek için öyle yapmışsınız çağatay'ın saçını ama yakışmamış be anam. hakkaten yakışmamış, yazık olmuş çocuğa, bir düzeltin kenarlarını kesin su çocuğun saçlarını.

    dizideki kadınlar da baya iyi yahu. mine tugay, diziyi izlemek için tek başına bir neden. nasıl bir güzelliktir o öyle. serenay sarıkaya'dan bahsetmiyorum bile hiç, zira bugüne kadar oynadığı uyduruk dizilerde yazık olmuş valla.

    son bölümde bir şey dikkatimi çekti. mira ile yaman tozludere'ye gidiyorlar. mahalla bildiğin normal bir mahalle, öyle bir anlatıyorlar ki yaman'ın yaşadığı mahalleyi bildiğin varoş bir semt bekliyorsun ama gittikleri yer gayet normal, bildiğin sıradan yurdum mahallesi.
945 entry daha
hesabın var mı? giriş yap