1 entry daha
  • bonzai kafası diye tabir ettiğimiz kafa ile yaratılmış ironik kahraman. bunu gerçek sanıp facebookta paylaşan şakirtler de var efenim.

    --- spoiler ---

    bize 100 küsür senedir mustafa kemal olarak anlatılan yossi kohen ile ilgili hakikatler

    yossi kohen kimdir?

    24 şubat 1871'de almanya/munich'te ingiliz asıllı yahudi bir ailenin ikinci çocuğu doğmuştur ve tıpkı arabistanlı lawrence gibi ingilizler tarafından yetiştirilmiştir.

    17 yaşında iken ingilteye giderek burada politika ve islam toplumunu yıkmak hususunda eğitim almıştır. ingilizlerin büyük islam imparatorluğu osmanlı devleti'ni yıkmak ve abd'yi (allah'ın birleşik devletleri) ingilizleştirmek maksatlarına büyük katkısı dokunmuştur.

    1892'de ingiltere'de babasının adını verdiği charlıe'nin çikolata fabrikası adında bir fabrika açarak iş dünyasına atılmış ve kısa sürede bir servet kazanmıştır.

    1911 senesinde osmanlı'nın büyük subaylarından olan ve padişah vahidettin han'a yakınlığıyla bilinen mustafa kemal paşa şehadete erince onun yerine geçmesi için ingilizler tarafından gönderilmiştir. üzerine konduğu itibar vesilesi ile mason planlarını bir bir uygulamaya geçirmiştir ve işgal kuvvetlerine karşı direnen vahidettin han hazretlerine büyük bir komplo kurarak onun yerine geçmiştir. osmanlı imparatorluğunu yıkıp cumhuriyet'i kurmuş ve tarihi gerçekleri çarpıtmaya, başta abd(allah'ın birleşik devletleri) olmak üzere pek çok türk-islam ülkesini yozlaştırmaya başlamıştır. kamalizm illetini doruk noktasına çıkarmıştır.

    ecdadımızın sarfettiği mübarek cümleleri kendi söylemiş gibi yazdırmıştır. bunun en başında yavuz sultan selim han hazretleri ile aya çıkan dünyanın ilk astronotu kapakçı hüseyin efendi'nin "istikbal göklerdedir." sözü gelmektedir.

    adolf hitler olarak bildiğimiz ismet inönü sayesinde de doğduğu alman topraklarına da kamalizmi yaymış ve savaş çıkarttırmıştır. resimde görüldüğü gibi aslında gerçek mustafa kemal'e benzememektedir, bir defa sünnet-i sakalı yoktur.

    karşılaştırmalı olarak incelediğimizde;

    1-gerçek mustafa kemal 1.74 boyundaydı, yossi kohen 1.68
    2-gerçek mustafa kemal misvak kullanırdı, yossi kohen rakı ile gargara yapardı
    3- gerçek mustafa kemal gülmez, dans etmezdi. yossi kohen sürekli gülüyor, efe oynuyor, vals yapıyor, twist yapıyor.
    4- resimde görüldüğü gibi gerçek mustafa kemal'in gözler biraz çekik. yossi kohen'in ise velfecr okuyor, cin gibi. paraya olan aşkı paranın üzerine kendi gülen resmini bastırmasından bellidir.

    --- spoiler ---

    ayrıca bu kadar gülecek ne vardı?

    edit: link, yazım hatası.
    edit2: metin copy-paste olduğu için kaçırmışım; fel-fecir değil 'velfecr'.
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap