7 entry daha
  • pump etkisi, enerji patlamasından ziyade bu ürünün bence en büyük olayı sağladığı konsantrasyondur. salona girilen andan itibaren tek düşünülen şey kaldırmak istediğiniz ağırlıklar. normalde antreman sonlarına doğru gelen yorgunlukla set araları uzadıkça uzarken, bu mazot sayesinde set aralarında bir dakika dahi beklemek istemiyorsunuz. bench'ten curl'e, smith'den dips'e zıplayasınız geliyor. antreman bittiğinde ise salondan ayrılmak istemiyorsunuz.

    ürün hakkında en çok yapılan yorum daha önceden kaldırılamayan ağırlıkları kaldırmayı sağladığı. bu bence tamamen kişiye bağlı birşey fakat ürünün, bunun için ihtiyaç duyulan mental odaklanmayı sağladığı muhakkak.

    mp assault'un bence en büyük yan etkisi ise yaşattığı uykusuzluk. geç saatlerde alınması halinde gece boyu yatakta dört dönmeniz muhtemel.

    dikkat edilmesi gereken bir nokta da ürün içindeki uyarıcı maddeler (kafein, taurine, l-tyrosine vs.). eğer bu tarz maddelere karşı toleransınız düşük ise çarpıntı, baş dönmesi, mide bulantısı gibi yan etkiler yaşamanız muhtemel. böyle bir çekinceniz var fakat yine de bir şans vermek istiyorsanız tavsiyem 1/4, 1/3 gibi küçük ölçeklerle başlamanız. tam ölçek çakıp çıkarsanız allah muhafaza asabiyetten angry birdslere dönebilirsiniz.

    ayrıca tek başınıza yaşıyorsanız, ürün vücut ısınızı yükselttiği için doğalgazdan sağlayacağınız tasarrufla ürün parasını bir ayda amorti edebilirsiniz.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap