1 entry daha
  • her takımın birden fazla taraftar forumu var. anlıyorum orada yazılan çizilenler sizin görüşünüzü yansıtmıyor veya oradakileri küçük çocuklar olarak görüyorsunuz ama en azından maç linki için oraya uğrasanız bir çok link verecek kişi ile karşılaşırsınız. bak twitter demedim hiç.

    hadi onuda geçtim biri yazıyor burada olağan üstü espri kabiliyeti ile "ülker link olmadan gitmeyen maç" diye. heh işte herkes o adama sorsa ne yaptın buldun mu linki diye onada razıyım.

    ulan maç yorumları okuyacam diye giriyorum başlığına ilk yarı yorumlar sadece link isteme üzerine. birde arada gol olduysa x kişi soktu, kobrayı gösterdi arası link isteyenler çıkıyor yine karşıma.

    bak ciddi söylüyorum lig tv'nin yerinde olsam siteyi kapattırmak için elimden geleni yaparım. ulan böyle aptalca şey olabilir mi. birde sözde ülker link denilerek saklanılıyor istenen şey. herkes aptaldı senin ne istediğini bilmiyor lig tv.

    sözlük yönetimi şu olay ile ilgili 3 tane yazarı uçursa bu iş bu siteden temizlenir. biliyorum sallandırcaksın taksimde 3 tanesi mantığı ile aynı. çok da doğru bi çözüm.

    o yüzden sadece çaylak olması da değil direk uçurulması gerekir. sonra fake hesabı ile mi isteyecek ne yapacaksa yapsın artık.
hesabın var mı? giriş yap