493 entry daha
  • --- spoiler s3x5 ---

    hook. hook. hook. bitirdin beni adam. sen nasıl bir şeysin öyle ya? emma'yı öpmek için yaptığın kurları bana yapsan biat ederim lan sana, kölen olurum. hele o aksanlı aksanlı mate diyişi yok mu. öhöm. neyse şimdilik her şey iyi hoş olsa da ergen peter pan, hazır man of honor triplerinde takılan hook'umuzu yine dark side'a çekecek neal'ın ölmediğini söyleyerek. bu sefer ihanet etmeyeceğini düşünüyorum ama. aşkını kalbine gömecek gibi duruyor yakışıklı korsanımız.

    bir de regina'nın kalbini söküp henry'e mesaj gönderdikleri çocuk, henry'nin nerede olduğunu da söyleyemez miydi? bunları da alıp kampa götürürdü, kurtarırlardı sabiyi. bu kısma pek anlam verebilmiş değilim. onun haricinde rumpel yoktu bu bölüm kendisi nerelerde acaba? neal'ın yanında asılı olan o olabilir mi diye geçirdim aklımdan ama o kadar kolay yakalanmaz diye düşünüyorum.

    snow white'ın muhallebi çocuğu halleri de iyice boka sardı. ciddi ciddi regina'nın ona neden bu kadar sinir olduğunu hissetmeye başladım. hep bi doğrucu davut tripleri, aman hayat negzel kuşlar böcekler, banka kartı şifresini 1234 yapan insan naifliğinde cümleler.. david'in başına gelenlerden de haberi yok henüz. bakalım işler yoluna koyulunca david'i adadan canlı kurtarmayı başarabilecekler mi.

    bir de hiç bahsedildi mi hatırlamıyorum, peter pan'in olayı ne? o nasıl gelmiş neverland'e onu merak ediyorum. lost boy olma hikayesine değinirler umarım. neyse bekleyip göreceğiz.

    --- spoiler s3x5 ---
381 entry daha
hesabın var mı? giriş yap