300 entry daha
  • az sonra bilet alabilmeniz için tüm detayları sizinle paylaşacağım oyun.

    öncelikle 150 kişilik bir oyun, 14 bilet ayrılmış durumda yani protokol sanıyorum. bilet satışı ankaradaki 13 tiyatroda satışa saat 10:00 da çıkıyor, dolayısıyla bir tiyatro gişesinden ortalama 12 13 bilet alınabiliyor. (tabi ki gişede bilet basan kişinin teknoloji kullanımı kapasitesine de bağlı.)
    bir kere akün'e gitme gafletinde bulundum,söylendiği üzere insanlar 2 de beklemeye başlamış, şinasi sahnesi de benzer durumdaydı.

    geçtiğimiz günlerde cüneyt gökçer sahnesinden mis gibi gittik, biletimizi aldık ve sizlere de umut ışığı olması açısından ayrıntıları paylaşmak isterim. 4 30 da sahnenin önündeydik, in cin top oynuyor ortamda haliyle. önce kapıda bekleyeceğimizi sanıp tedarikli geldiğimiz için sandalyelerimizi indirip sahnenin önüne konuşlandık. güvenlik görevlileri geldi hemen, arkadaşlar arabada bekleyebilirsiniz dedi. biraz uyuduk, biraz üşüdük, ama zaman bence çabuk geçti.
    2. şanslı arkadaş 6:30 da geldi, yani 6 civarı orada olursanız büyük ihtimalle bilet alırsınız. 3. insancık da 8:30 civarı geldi ki karaborsacı olduğu her halinden belliydi. diğer oyunlara bilet almaya gelen insanlarda vardı, bir tanışma ortamı oluştu. bu esnada birisi bu adama hangi oyuna bilet alacaksınız dedi, adam oyunun adını söyleyemedi, telefonundan baktı!
    9:30 civarı gişenin önünde sıraya geçtik, ayrıca sahnenin içerisinde beklemeye izin veriyorlar mı sormadık fakat kapılar hep açıktı, görevlilerde gayet iyi davrandılar bizlere.
    gişe görevlisi ablanın profesyonel olduğu her halinden belliydi. 10:00'da sahne açıldığı ekranda boş 136 koltuk varken saniyeler içinde salonun %75 doldu bir anda. bu arada abla hızla koltuk seçip tam öğrenci isteğine göre biletleri basıyordu. o esnada birden bilgisayar kapandı, elektrikler gitti. yazdırılan biletleri görmeye çabaladım, görevli ilk 3 kişiye aldım sanırım dedi. öylede oldu. bir kişiye en fazla 4 bilet uygulaması mevcut. 12 bilet yazdıran profesyonel abla uygun koşullarda rahat 16 bilet ve fazlası yazdırabilir.
    sonuç olarak you can do it diyorum, tabi parasını verip bu eziyeti çekmemek de bir tercih.
    2 saat uykuyla işe gittiğim, bütün gün sarhoş gibi ortalarda dolandığım da bir gerçek.
    deneyecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
    ps: sıcak su torbası,battaniye ve bir termos çay bir harika olur. bir de biletleri eline alınca bebeğini eline almış bir anne sevinci olmuyor değil.
1160 entry daha
hesabın var mı? giriş yap