1 entry daha
  • popüler kültürü çok güzel sömürmüş yazar. sen al liselilerin yeni trendi illuminatiyi kap, internetten araştır araştır yaz altına liselilerin çok sevdiği inci sözlük imzasını at, on milyonu aşkın görüntülenme alan bir blogun olsun, kimliğini ifşa etme ki millet merak etsin. takdir edilesi.

    mantıklı cevaplar üzerine edit: türkiyede illuminatiyi liselilerin trendi yaptı denebilir. (çoğu inci sözlükten başka bir şey okumuyor ne de olsa.) ama liseliler sadece türkiyede olmadığı için yukarıdaki laf da yanlış değildir. şaka bir yana bütün bu illuminati olayları japonya depreminden sonra meşhur oldu, tek blogla olacak iş değil, ondan önce bir ton komplo teorisi vardı yahudi soykırımı yoktur, hitler yahudiydi, amerikayı illuminaticiler kurdu falan fisman.

    edit: kendini "incici" diye takdim eden değerli ergen kardeşlerim tarafından "evde taşağını sıvazlıyor" ilan edilmişim. söz konusu arkadaşın sitesindeki görüntülenme sayısına bakarsak kimin evde yan gelip işsizlikten zamanını komplo teorisi okuyarak "aydınlandığını" görebilirsiniz.

    10 yıl sonra gelen edit: adam illuminati diye komplo teorileriyle yalan bilgilerle z kuşağı kanaat önderi olmuş erdoğan mitinglerinde paylaşılıyor ya la. ülkeye bak mk
2045 entry daha
hesabın var mı? giriş yap