83 entry daha
  • --- spoiler ---

    öncelikle

    (bkz: araştırma genişliyor)

    s01e07 küçük bir sürprizle başladı. s01e06 bitişi itibariyle dr. masters ve mrs. johnson arasında ilerleyen bölümlerde bir elektriklenme bekliyorduk ama bölümün plato evresinde bir sex sahnesiyle başlaması küçük bir sürpriz oldu.

    aslında bilimsel açıdan ele almamız gereken çok konu var ama ben bu bölüm biraz mitoloji üzerinden tespitlerde bulunmak istiyorum.

    yunan mitolojisiyle ilgili olanlar bilir: afrodit, uranüs'ün çükü kesilip, spermleri akdeniz'de döllendiği zaman dünyaya gelmiştir.

    virginia johnson cinsel çekim açısından afrodit'i oldukça andırıyor (afrodit çoğu kez yakışıklı tanrı adonis ile birlikte olmuş ve bu ilişki adonis'in domuzlar tarafından kasıklarından ısırılırıp ölümüne kadar sürmüştür) ethan ise gençliği ve yakışıklılığı ile kesinlikle adonis'i temsil ediyor.

    libby masters'a ihtirasları, ataerkil yapısı, çocuklara olan düşkünlüğü ve potansiyel kıskanç kimliği ile tanrıça hera adını takabiliriz.

    bill masters'ın kim olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz sanırım. (bkz: zeus)

    7. bölüme düz adam mantığı ile misyoner pozisyonunda başlayan doktor masters, bölüm sonunda kadınını defalarca orgazm ettiren bir tanrı kimliğine bürünüyor.

    haftalardır süregelen virginia hegamonyası bir anda tersine dönüyor ve rüzgar doktor masters'ın arkasından esmeye başlıyor.

    genel yapı itibariyle büyük bir kimlik ve bireysellik eksiği görülen libby masters ise erkeğine olan bağlılığını en nihayetinde kadınlığını ön plana çıkararak gün yüzüne çıkarıyor ve dolaylı yoldan (hem cinsel temas, hem de döllenme olarak) amacına ulaşıyor.

    detaylı olarak incelemeye başladığımızda gerçekten nefis tespitlerle karşılaşıyoruz, istiyorum ki her karakter üzerinden detaylı analizler yapılsın ama hepsi başlı başına bir inceleme konusu.

    konulu porno ve legal erotizm amacıyla izlemeyin şu diziyi, biraz kafa patlatın ve keyfine varın.
    --- spoiler ---
296 entry daha
hesabın var mı? giriş yap