6 entry daha
  • adam akıllı bir feministin açıklaması gereken durum.

    şimdi efendim erkek neden nafaka ödemek zorunda? muhtemelen kadının kendi ayakları üstüne duramaması, çalıştırılmaması ve ikinci sınıfmış gibi düşünülmesinden dolayı. yok benim aklıma gelenler bunlar ondan diyorum bunu. yoksa neden bu noktaya değinilmesin ki. bir kadın boşanacak sonra eşinden nafaka adı altında haraç alınmasına göz yumacak. bu durum şu feministlerin karşı durduğu noktalar hep ters.

    işte ondan diyorum bunlarla çıkın karşımıza bunlara itiraz edin, şu adamlarda bir sevinsen be kardeşim. ayrıca çalışmaması gibi bir durumda da verilmemeli kanaatimce. hayır yani adama ne lan çalışmıyorsa. evlenmezse acından mı ölecekti yani?

    neyse efendim bu noktalar açığa çıkmazsa böyle evliliğe tamamen kadının karnını doyurma, erkeğini hizmetçi edinme hakkı gözüyle bakmaya devam edebiliriz. her ne kadar şu evlilik tanımımdan dolayı yerden yere vurulacak olsam da. tersi vardır ancak bu ülkede evliliklerin %75 i bu şekilde. e bu durumda sen neden iyi hizmet etmedin diye kadını döven erkekte çıkar, sen neden para kazanmıyorsun evde yatıyorsun diye şiddetli geçimsizlikte.
1062 entry daha
hesabın var mı? giriş yap