4 entry daha
  • bir daha gideni siksinler...
    önünde otopark görevlileri var. hani arabanızı falan park ediyolar. lüks restoran ya... verdik arabamızı, park da ettiler, girdik yemek yedik 2 kişi. şaka değil 55 lira da hesap geldi. izmir şartlarında bir kebapçı için yüksek para. tabi ki o paraya lezzetli yapacaklar. neyse çıktık restorantdan. benim arabanın aynası sizlere ömür. hem de 3 tane otoparkçının ortasında. nooldu dedik. biz görmedik dediler. abi dedim nasıl görmezsiniz? araba da tam adamın sandalyesinin önünde. valla görmedik kardeş zaten sen getirdiğinde vardı bu dedi bana. nasıl lan? ayna yerde duruyo. nasıl ben getirdiğimde olabilir? demiyo ki bizim servis motorlarımızdan biri kırdı.... hayır bari özür dile. salak yerine koyma müşterini.

    bakındım çevreye bir tane mobese yok.
    hır gür de çıkarmadım gittim ordan. çünkü vaktim yoktu.
    normalde bu tarz şeylerde parasında da değilim ama hakkımı ararım. istanbul'da 5 lira kazık atmaya çalıştığı için taksicinin tekini doğduğuna pişman etmiş, 40 tane polisi başıma toplayıp, saatlerce ağlatmış adamım. bu ibnelere de pabuç bırakmazdım. ama işte ters zamana geldi.
    velhasıl hikayenin sonunda bana 450 lira kaçtı.
    yani kaskoya kaçtı. ama farketmez. para cebimden çıkmış kadar sinirliyim.
    daha önce bir defa intikam yemini etmiştim. trafik polisinin teki yüzünden. senelerce süren davalar neticesinde fitil fitil getirdim burnundan. bu da 2. oldu...
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap