42 entry daha
  • şimdi bu ve benzeri tecavüz, taciz, cinsel istismar, pedofili başlıklarına içindeki öfkeyi, nefreti, tiksintiyi kusuyorsun ya, hemen ordan bir aşırı doz entel çıkıp "toplumdaki linç kültürünün sözlükteki tezahürffsshh" diye böyle yarak kürek yorumlar yapıyorlar ya, ben baştan açık açık diyeyim, bu tür durumlarda o linç kültürünün hastasıyım.
    hatta bu sayfayı açan ve yorum yapan şeytanın beyinsiz ve sapık olarak vücut bulmuş hali olan bu arkadaşları bulup götlerine roberto carlos bacağımı sokma fikrini yaratacak kadar genlerime işlemiş o linç kültürünü yerim. evet hepsini bulmak ve götlerine ister benim bacağımı ister bir takım iri adamlar için hazırlanmış protez bacakları sokmak ve o şekilde kalmalarını sağlamak istiyorum. gözlerinin hizasına da sapık ruh hastasının dediği gibi, "insan minsan, göt var mı var size ne!" diye iri puntolarla yazılmış bir tabela asıp -ama linç kültürü!-cü arkadaşlara sunmak üzere enstalasyon hazırlamak istiyorum.
    hepiniz biliyorsunuz ki bu adamlar olmamış. bu adamlara ne yapsan topluma kazandıramazsın. bu sayfa kapanır, başkası açılır. ve bu adamlar birilerine fiilen zarar veriyor ya da verecek. bu durum bu kadar açıkken ellerini kollarını sallaya sallaya ortalıkta gezinen bu sürü, birilerine zarar verdiğinde çok ağır şekilde cezalandırılmadığı ve toplumdan soyutlanmadığı sürece bu hayalleri kurmaya devam edeceğim. linç kültürü, adaletin düzgün işlemediğine olan inançtan kaynaklanır.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap