1 entry daha
  • 62 saniyede açılan mbp mi 128 saniyede bile açılmayan hale getiren hareket. bi bok var sanırım yanlış yaptık ama bakalım ne. ulan milletinki çoşar bizimki durulur. zaten işte şans olsa kız gelirdik dünyaya o da ayrı.

    edit: her ama her boku yaptım yine de değişen bir şey yok. cidden sikicem ssd sini de mac ini de book unu da. ama sikseler windows a dönmem. ama biliyorum ki windows şak diye kurulacak bu siktimin ssd sine. ulan sinirden kendimi sikecem ya o kadar sinirlendim bak.

    yılmak yok mücadeleye devam: bootable usb yi şu video ya göre oluşturdum. yine olmazsa gidip o elemanı sikerim artık.

    http://www.youtube.com/watch?v=3cbjzkaevvk

    yılmak yok mücadeleye devam 2: şimdi de installation u şu video ya göre yapacağım. dediğim gibi yine olmazsa yağla götü eleman

    http://www.youtube.com/…d=3cbjzkaevvk&v=le0fd2tv0ee

    an itibariyle durum: şimdiye kadar yeni bir os kodu yazmıştım sanırım ama bu amına kodumun ssd si mac ile uyumlu değil. götünden bile siksem olmayacak belli ki. adata denen şirketin ta amına koyayım. hatta mac os i desteklemeyen tüm şirketlerin amına koyayım o kadar diyorum.

    ve şimdi: adata tayvan ile sıkı temaslara girdim. sanırım bendeki ssd penisi tutmuş. aletin önlü arkalı fotolarını istediler ben de çıkardım çektim fotoları yolladım. beğenirler umarım. neyse böyleyken böyle. ha bu arada

    sonuç editi: ürünü n11 vasıtasıyla almıştım. hem de 174 liraya almıştım. şu an 219 liraya satılıyor. yani 45 lira ucuza almıştım. fakat maalesef ben istememe rağmen ücret iadesi yaptılar. oysa ben kendilerinden ürünün bozuk olduğunu ve birebir değişim istediğimi söylemiştim.

    yalnız amazon'a falan bakıyorum da mac os x i destekleyip desteklemediğini yazıyor bütün ssd lerde. bizde ise maalesef ssd ler satılırken böyle bir açıklama yok.

    (bkz: adata premier pro sp 900)

    uzun süre sonra sonuç editi: hdd nin flex cable ı var bilirsiniz. işte o boktan kablo hep bozulur onu da bilirsiniz. hatta olur da lazım olursa şuradan temin edebilirsiniz.

    hah işte bu kablodaki dandiklik yüzünden de hdd yi görmeme, yeterli veri iletememe, lokal kısa devreler olabiliyor. yani koskoca apple ın böyle boktan bir kablo yapmasına hayretler içinde şahit oluyorum. neyse. durum bu. o kabloya da bakın.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap