9 entry daha
  • forearms yani ön kol kasları için yapılan standart egzersizlerin geliştiremediği, bileğin ele yakın kısmındaki kas fiberlerinin uyarılması için rotasyonel ve ağırlık merkezi sabit olmayan türden egzersizlere ihtiyaç vardır. kettlebell de bunlardan birisidir*.

    kettlebell egzersizleri asla bench press, squat, deadlift, neck press, pull ups gibi hareketlerin vereceği vücut şeklini size sağlamaz. fakat vücut geliştirme rutininize dahil etmeniz hâlinde tamamlayıcılık sağlar. haftada bir gün, salona gitmeden evden icra edilebilir. ancak ideal vücut için asla tek başına yeterli bir egzersiz değildir.

    kettlebell yani giryanın kullanım alanını bütün vücuda yaygınlaştırmak için yapılan çökmeli/kakmalı, tek ayak uzatmalı, uzanmalı ve şekilden şekile girmeli çeşitli egzersizler onu asla komple bir vücut için tek çözüm yapmaz/yapamaz. kondüsyon katar, spor olur, kardio yerine geçer, nefes nefese bırakabilir ama asla komple bir bütün vücudu şekillendirici bir vücut geliştirme çözümü olamaz. strength training (güç çalışması) için bile tek başına çözüm olacağı düşünülemez, hatta yanından bile geçemez. yok ben sadece gürz vurucam, meydanlarda cenk edicem diyorsanız dilediğiniz kadar kettlebell icra edebilirsiniz.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap