1 entry daha
  • bugune kadar cok yalan haber gordum ama boylesine hic rastlamadim. bundan bir sene once gordugum bu haberi sizlerle paylasmak istiyorum. haber, kerim tekin'in hayatini kaybettigi kazada ayni arabada yaninda oturan fakat kazadan yarali kurtulan halis butunley ile ilgili. simdi bu haberi 29 haziran 1998 tarihli milliyet gazetesi'nden buraya kopyaliyorum. inanmayanlar gazeteyi acip bakabilirler.

    "afyon'da trafik kazası geçirererek menajeri halis bütünley'le birlikte hayata veda eden genç pop sanatçısı kerim tekin gözyaşları ile toprağa verildi. tekin'in cenazesi ataköy 5. kısım camisi'nden kaldırıldı.

    tekin'le bir dönem birlikte olan zerrin özer haberi öğrendiği zaman fenalaştı. son sevgilisi meral konrad'da tekin'in ölüm haberiyle büyük bir sarsıntı geçirdi. yeni türkü'nün ilk elemanların halis bütünley'in kerim tekin'in ardından komadan çıkamayarak hayata veda edişi sanat dünyasını ikinci kez derinden sarstı. yeni türkü'nün solisti derya köroğlu "acımı ifade edecek kelimeleri bulamıyorum" dedi. biri kız biri oğlan iki çocuk babası olan bütünley'in menajerliğini yürüttüğü of aman nalan ile tayfun duygulu'da "en yakın dostumuzdu. ölümüne inanamıyoruz" dedi.

    tekin'den sonra bütünley'de öldü

    genç pop sanatçısı kerim tekin'in can verdiği kazada komaya giren menajer halis bütünley kurtarılamadı. tekin'in ölüm haberi sevgilisi meral konrad'ı yıktı."

    (bkz: pes dogrusu)
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap