7 entry daha
  • mehmet eroğlu'nun okuduğum beşinci kitabı, fay kırığı serisinin ilk kitabı mehmet fay kırığı - 1 ile başladım mehmet eroğlu'na ve belli bir standardı olan bir yazar, tüm kitaplarında ilk göze çarpan bu ve hayatla bir derdi var, bazı insanlarla bazı değer yargıları ve takıntılarla.
    ıssızlığın ortası okuduğum en iyi mehmet eroğlu romanı ve hatta okuduğum en iyi türk romanlarından biri, bilhassa kitabın ilk yüz sayfasında ki dil ve anlatım zenginliği gerçekten çok etkileyici, zaman zaman yapmış olduğu zihin geçişleri bir film sahnesi gibi canlanıyor gözlerinizin önünde, bu zaman geçişlerini biraz quentin tarantino'un kült filmi pulp fiction'a benzettim lakin derhal uyarayım kitabın yazım tarihi 1974 film ise 1994 yapımı, 5 yıl yasaklı yayımlar kategorisinde bulunduğundan yayımlanamamış bir kitap. ulusal çeşitli roman ödülleri de kazanmıştır.
    kahramanımız ayhan'ın yaşadığı travmalar, sorgulamalar, hayata dair tereddütleri, cinsellik, savaş ve geçmişin öğrenci hareketlerinde yer alıp zamanla serbest piyasa ekonomisine teslim olmuş, idealizmden uzaklaşmış yaşamlar..
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap