1 entry daha
  • daha önce iki sefer yaptığım ve boş zamanı doldurmaktan öte bir sike yaramayan şey. ilkinde çirkin, kısa boylu, esmer, entel bir şeydi kız. arkadaş olduk tabii ki, kadıköy'de uzun süre dolandıktan sonra banka oturduk: "çok tatlısın." deyip öpmüş, sarılmıştı kız. tatlı da değildim halbuki, yokluktan olsa gerek. sonra benim doğum günümde, buluştuk, inci'den milföy aldık, yedik. alışveriş yaptık bir ara. oje süren bir çocukla çıktığını falan anlattı. ben kızı arayıp sormayınca, kızda beni sormamaya başladı. iletişimimiz kesildi. bir kere de sinemaya gitmiştik kızla, filmin yarısında çıktım, film kötüydü. hala izlemedim diğer yarısını. *

    ikinci kızla ise yine boşluk döneminde buluştuk, ilk defa fotoğrafından daha güzel görünen bir kız gördüm. kız çok narin, sakin bir tipti. ailesinden çekiniyordu biraz. istanbul dışında okuyordu. muhabbeti eski sevgilisini bana benzetmesiyle başladı. ki daha önce böyle bir muhabbetle başlayıp, en büyük travmam diyebileceğim bir ilişki yaşamıştım. neyse bu kızla da buluştuk, ettik. bu kız da yazıyor gibiydi, yine buluştuk kadıköy'de, yine inciye gittik, yine gidip bankta tatlımızı yedik. (kendimi tekrar ettiğimi fark ettim yazarken. kadıköy'de buluştuğum hangi kız varsa, direkt inci pastanesi'nden pasta almaya götürüyorum. normal arkadaşlarımı da götürüyorum tabii.) sonra o kızı da arayıp sormadım, çok sıkıldığım, alkollü olduğum bir gün aradığımda da: eski sevgilim, aile baskısı dedikten sonra "görüşmeyelim." minvali bir şeyler dedi.

    bunlar da böyle anılarımdır. ne boktan, sıkıcı anılarmış. kendimden utandım.

    düzenleme: çok farklı, apayrı şeyler de yaşanabiliyor. hayatınızın gidişatını değiştirebiliyor. tecrübem bu yönde oldu.

    düzenleme2: iletişim komple internete kaydı ve bu durum sıradanlaştı sanırım. bir bar ortamında, okulun kulübünde ya da arkadaş ortamında tanıştığınız kızdan pek de farkı yok.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap