5 entry daha
  • episode 1'i, kısa olmasının da etkisiyle tek oturuşta bitirebilecek bir bölüm olmuş. ben sevdim, ama:

    --- hafif spoiler ---

    clementine'a, yeni karşılaştığı grup tarafından, yetişkin biriymiş gibi davranılması çok mantıklı gelmedi bana. ilk oyunda hatırlayacaksınız*, herkes küçük bir kız olduğunun farkındaydı ve ona göre konuşuyordu clementine'la. o halinden yaklaşık 1,5 yaş büyük haline böyle davranılması biraz gözüme batmadı değil. sanırım bu oyunda, karakteri biz kontrol ettiğimiz için, bunun bu şekilde olması kaçınılmazdı; aksi taktirde oyuncular karaktere olan tavırlar nedeniyle clementine'la kendilerini yakın hissedemeyecekti. ha tabii bir de the walking dead dünyasında* çocukların yavaş yavaş çocukluktan çıkıyor olduğu da bir gerçek, ama yine de bu biraz fazla olmuş gibi. onun dışında güzel başladı sezon 2.

    not: ilk oyunda da böyleydi, 1 yıl geçti unutmuşsun sen diyen varsa mesaj atıp hatırlatsın, unutmuş olabilirim gerçekten.

    --- hafif spoiler ---

    --- ağır spoiler ---

    dediğim duruma aklıma şu an gelen ilk örnek, bölüm sonunda şapkalı elemanın yanına gitmeyi seçtiğimde, adamın bana büyük bir sinirle "niye onu kurtarmaya gitmedin?" diye sorması. ulan küçücük kızım ben, benim neyime sürüyle zombiyi haklayıp sakat adamı kurtarmak?

    --- ağır spoiler ---
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap