4 entry daha
  • rıza sarraf a.k.a. reza zarrab tarafından ebru gündeş'e alınan atın ismi.

    "gündeş'in iki yıl önce evlendiği azeri işadamı reza zarrab, bir süredir ilgilendiği atçılık hoşuna gidince bir safkan almaya karar verdi ve levent kitapçı'nın ünlü atı dutyfree'ye 800 bin tl gibi rekor bir ücret vererek şampiyonun yeni sahibi oldu.

    henüz 4 yaşında olmasına rağmen başarılarıyla dilden dile dolaşan şampiyon dutyfree geçtiğimiz seneki erkek tay deneme koşusu'nun yanı sıra istanbul büyükşehir belediye başkanlığı koşusu, marmara koşusu, galata koşusu gibi önemli koşuları kazanmış, fatih sultan mehmet koşusu'nda ise ikinci olmuştu. kendisi gibi şampiyon babası luxor'un toplam 716 bin tl ile uzak farkla en çok kazanan yavrusu olan dutyfree'nin matador yaşar isimli anne kardeşi de son zamanlardaki formda koşuları ile adından sıkça söz ettiriyor.

    bir distant relative torunu olan dutyfree'nin gelecekteki başarısı ayakları düz bastığı ve rahatsızlanmadığı sürece otoriteler tarafından çok büyük olasılık olarak görülüyor. isabetli bir tercih yapan gündeş ve eşini kutlarken çiçeği burnunda sayılan çifte atçılık ailesine de hoşgeldin diyoruz. "

    at daha sonra vehbi koç koşusunu da kazanmış. 10.06.2013 tarihli haber.

    dutyfree 29. startında 8. birinciliğine ulaştı. luxor yavrusu safkan son olarak 9 mart cumartesi istanbul veliefendi hipodromu'nda 1500 metre kum (sentetik) pistte düzenlenen galata kulesi koşusu'nu (a3) kazanmıştı.

    ne diyelim atımızın ayakları düz bassın. ne demek bilmiyorum da. fakat bu reza denen herif zaten aldığı atın ismiyle bile vergi ve gümrük kaçakçılığı yapacağının sinyallerini vermemiş mi? gümrük muafiyeti diye at ismi mi olur lan?
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap