8 entry daha
  • hikayenin gerçek oluşu elbetteki boğazda bir düğüm oluşturuyor. insanın içini açıtıyor ve bir çok şeyi sorgulamasını sağlıyor. filmde geçen gerçek olay tam anlamıyla içimize oturup "bu kadar nasıl ileri gidilebilir" sorusunu beynimize çakıyor. tabi bunlar yaşınaln olay hakkındaki düşüncelerim. fazlasıyla üzücü, kötü ve hiç kimsenin başına gelmesini istemediğimiz türden birşey..

    fakat ve fakat film ne kadar kaliteli. bu konuda şüpheliyim ben. filmin ilk bölümünü neredeyse zor bitirdim. hani biraz uykum olmuş olsa uyuduğum için kızmazdım kendime kesinlikle. ve bu filmi evlerinde izlerken uyuyan insanlara da kızmamak lazım, kızılacak adam senarist ya da yönetmenden başkası değil. böylesine bir senaryo da bile insanı olay örgüsünden koparabiliyorsanız, uzaklaştırabiliyorsanız ve "artık gelsin şu son da bitsin" dedirtiyorsanız bu sizin büyük başarısızlığınızdır. tebrik ediyorum..

    filmin konusuna ve bu filmi yapma cesaretini gösteren cesur insanları taktir ediyorum fakat yanlış ellere emanet olmuş bir film benim gözümde..
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap