9 entry daha
  • once yukaridan sozleri okuyun, sonra bu asagidakileri okuyun.

    bu sarki nedense bende soyle bir hikayeyi dusundurur. mazhar fuat ve ozkan mahallenin kahvehanesinde oturmakta sohbet etmektedirler, fakat hepsi de mahallenin delikanlisi rolundedir, hatta tipik ali desiderodurlar. ve mahallede istanbul universitesi felsefe bolumunde okumakta olan birisi hakkinda konusmaktadirlar deli deli kulaklari kupeli diye. onlara gore o delidir cunku. sonracigima sevgili "delimiz" avrupaya felsefe masteri yapmaya gider (iki yil surmektedir master egitimi) ve de avrupadaki ozgurlukler ortaminin etkisinde kalip bir de kupe takmistir kulagina, ondan superi yoktur.
    fakat mahallenin uc delikanlisi* bu genci anlamamaktadir. yine de en harbi delikanli olan mazhar, deli diye kesip atmak kolay yolu diyerekten bu gence anlayisli yaklasmakta, sevecenlikle olayi cozebilecegine inanmaktadir. muhtemelen sarki bitince gencin yanina gidip kupeyi cikarmasi konusunda kisa bir konusma yapacaktir.
    zamanin turkiyesinin (1984) cok iyi bir parodisi oldugunu dusundugum cok guzel bir sarkidir, ayrica bas gitarlari cok superdir. oturun dikkatle baslarini dinleyin cok seveceksiniz. tahminimce bas gitar ozkan ugur tarafindan calinmistir.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap