1054 entry daha
  • iki farklı şekilde çekilmiş pilot bölümü tek bölüm sayarsak şu ana kadar yayınlanmış 8 bölümüyle ekşi sözlük'te hakkında yaklaşık 1400 entry girilmiş. böyle bir dizi var mıdır, bilmiyorum. olduğunu da sanmıyorum.

    ilk sezonunu izleyeli o kadar zaman oldu ki ilk çıktığı dönem mi izledim yoksa bir yıl sonra mı hatırlamıyorum şimdi. eminim ki ekşi'de atıp tutanların çoğundan eskiyimdir bir izleyici olarak.

    sherlock beni hiç yanıltmadı bugüne kadar, kalite konusunda. ancak geniş kitlelere ulaşınca tüketim çılgını olma konusunda çığır açan günümüz gençliğine yaranamadı. bir yılda 2 bölümde vasatın üzerine çıkıp 20 bölümü izleyicisine saygısı olmadan dayayan amerikan dizilerinin alıştırdığı tüketim alışkanlığı ile izlediler sherlock'u. onlar için tüketmek zevkli, izlemek değil.

    bugüne kadar bu tüketim manyaklarına karşı koyabildiği için derin şükranlarımı sunuyorum bu yapımda emeği geçen herkese.

    bir gün tüketim çılgınları da bu konuda biraz ilerleme kaydeder diye ummaktan fazlasını da yapamıyorum saçmalayanlar için.
2435 entry daha
hesabın var mı? giriş yap